Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DELL Precision M6600
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dell Precision M6600 adında bir bilgisayarım daha doğrusu baş belam var. Bir yıl önce kendi kendine kapanmaya başladı. Format ata ata, açıp kapaya kapaya SATA disk arıza yaptı, bununla yetinmedi HDD diskte uçtu. Bu arada adaptörü de yeniledim belki ondan kaynaklanıyor diye, 750 TL de ona gitti ama sorun adaptör değilmiş. Sentinel programı ile onarmaya çalıştık HDD sizlere ömür, diğeri ise şu an %90 görünüyor. Bir bilgisayar tamircisine tam 1 ay gidip geldim. Nvidia Quadro Ekran kartının chipsetini değişti 1200 TL ödedim. Ancak şimdi eskisinden de beter durumda, kısaca kullanamıyorum. Değişmesi gereken parçaları da piyasada bulamıyorum. Yerine ne takılır, alternatifleri nelerdir bilemiyorum, tamirci ve satıcılara da artık güvenemiyorum.

Kısaca benim yerimde olmanızı dilemem kesinlikle, ama böyle bir durumda tecrübeli ve bilge arkadaşlar ne yapardı diye soruyorum. Tabii bana yol gösterirlerse çok minnettar olurum.



A
3 yıl
Yüzbaşı

sizin adınıza üzüldüm keşke en başından teknik servise yada iyi bir tamirciye gidip sorunlarınızı anlatıp giderilip giderilemeyeceğini öğrenseydiniz da iyi olurdu örneğin tamirci chip set dedi değiştirdi sorun devam ediyorsa ben para vermezdim bence siz parça aramayın teknik servise cihazınızı bırakın sorunlarınızı anlatın onlar bakıp yapılıp yapılamayacağını yapılırsa ne kadar maliyeti olacağını size söyleyip onay alıp işleme başlıyorlar ve değiştirdikleri parçalar için 6 ay garanti veriyorlar



E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevabınız için teşekkür ederim. Benim bilgisayarım gerçekten yapılamaz mı, çöpe mi atmalıyım artık? Garanti veriyorlar ancak sözde garanti! Geri götürdüm " bakalım deyip bir hafta bekletiyorlar, sonra telefonla tamam, sorun yok biosu güncelledik gelip alabilirsin" diyorlar. Eve getiriyorum 1 saat çalışmayı görmüyor tekrar eski tas eski hamam. Tam bir ay gidip geldim tamirciye. Artık gitmekten utanıyorum. Parça parasını peşin alıyorlar vermesen bilgisayarı teslim etmiyorlar... Garanti ama nasıl garanti artık Allah bilir! İşin ilginci Dell Türkiye'ye de ulaşamıyorum. Tek istediğim Bursa da yetkili bir servisleri var mı yok mu? Varsa bu bilgisayar tamir edilebilir mi edilemez mi? Güvenilir bir servis yok ya da ben bulamıyorum. Bursa'dayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Binbaşı

burdan yetkili servisi sor

Dell Türkiye ofisiAdres :İş Kuleleri, Kule 2, Kat:5 4. Levent 34330, İstanbul
Telefon :Teknik Destek (Temel) : +90 212 371 9054
Teknik Destek (ProSupport): +90 212 371 9055


satılık var aynısından

Dell Precision M6600 ***Garantili *** L660 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 905887428





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 26 Mart 2021; 17:36:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Erzurum lu
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam pm göndermeye çalıştım, kapalı olduğundan gönderemedim.
%80 işitme kaybım var tlf. görüşmesi yapamıyorum. Yakın çevremde bu görüşmeyi yürütebilecek bilgisayar temel bilgisi olan kimsem de yok. Dell Türkiye nin web sitesinden bulduğum bir e-posta adresine yazdım ancak 1 haftadan fazla oldu cevap vermediler. Aynı sitedeki arıza kaydı ve parça siparişi bölümlerinden ulaşmaya çalıştım fakat orası da çalışmıyor. Kısaca ülkemizdeki yetkili servis kalitesini(!) hiçbir şekilde aratmadılar ve hayalkırıklığı oldu.

Artık ikinci el bilgisayar almak mı, tövbeler olsun!




Bu mesajda bahsedilenler: @potti34
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.