Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1414
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MILLENICOM DIKKAT....telefon gorusmesının yazılı olarak talebı?
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaslar..bu mıllenıcom gercekten cok dıkat edılmesı gereken fırma..35bıt taahutum varken aradılar, 100mbıte gecırem subat faturasını eskı tarıfeden son mart faturasını yenı tarıfeden odeyeceksınız dedıler bende onayladım..sımdı subat faturasına bır baktım yenı tarıfeden vermısler..ıtıraz ettım kabul edılmedı dedıler..bende konusmamın yazılı olarak talep ettım..ona da valılık ıznı lazım dedıler:) sız sız olun cok dıkkat edın bu fırmayla telefonda konusurken...basvurum hala ellerındedır..kesınlıkle bu fırmayla konusuyorsanız ses kaydını acık tutun telefonun ve maddelerı cok cok ayrıntılı 5 10 kez tekrar edın..yoksa zarar gorursunuz...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhurfatih -- 11 Mart 2021; 20:20:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yarbay

Eğer eminseniz temsilci öyle söyledi ise konuşmanın incelenmesi için btk üzerinden talep açın.
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 11 Mart 2021; 20:56:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Yüzbaşı

100 kezde emin olsanız, 1000 kezde dikkat etseniz, not tutsanız adamlar bu işi normalleştirmiş. Ancak hukuk yolu ile paranızı geri alabilirsiniz. Önce faturayı ödeyin sonra iade ederiz derler, ya da sonraki faturada düzeltilecek derler. Bu onların günü kurtarma metodudur. Sonra düzeltmezler ve itiraz ettiğinizde "faturada denklik sağlandı, mutabık kalındı" falan gibi bir mesaj atarlar, kendi kendilerine faturada mutabık kalırlar yani onlara göre ortada bir sorun yoktur. Dolayısıyla senin itirazın yersizdr, sen kimsinki itiraz ediyorsundur. Bu şekilde sindirmeye çalışırlar ve insanlar 50-100 lrialar için mahkemelerde uğraşmak istemediği için bu seferlik böyle olsun derler. Millenicom en iyi yaptığı işi yani adam silkelemeyi yapmanın verdiği haklı gururla bir sonraki müşteri için aynısını yapmaya başlamıştır. Tavsiyem bu firmadan kurtulun.



_
3 yıl
Yarbay

Valilik ne alaka Belediye'ye başvurun demeliydi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.