Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
766
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yine Yeni 'Bir Cumhurbaşkanı İki Erdoğan' Vakası
F
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Daha önce sosyal medyada yayınlanan "Bir başbakan iki erdoğan" adlı videoyu hatırlarsınız. Sürekli kendini yalanlayan Erdoğan'ın videolarından oluşuyordu. Buna bir yenisi daha eklendi.

Bir soru iki hafta iki yanıt: Erdoğan yine kendisiyle çelişti


AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Merkez Bankası rezervlerinden “kaybolan” 128 milyar dolara ilişkin yaptığı iki açıklama birbiriyle çelişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği ve uzun süredir yanıt bulamayan “Merkez Bankası rezervindeki 128 milyar dolar nerede?” sorusu hala yanıt bulamadı. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 hafta arayla yaptığı iki açıklamada soruya iki farklı yanıt verdi.

24 ŞUBAT: ERDOĞAN,”KILIÇDAROĞLU’NUN SÜREKLİ SORDUĞU DÖVİZLERİN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜ SLGINLA MÜCADELEDE KULLANILDI” DEDİ
24 Şubat’taki grup toplantısının ardından açıklama yapan Erdoğan, “Salgın bahanesiyle yeni bir finansal dalgalanma oluşturmak isteyenlere, elimizdeki tüm araçları kullanarak fırsat vermedik. Kılıçdaroğlu’nun sürekli sorduğu dövizlerin önemli bir bölümü işte bu mücadelede kullanılmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

10 MART: ERDOĞAN, “KAYBOLAN BİR ŞEY YOK”
Erdoğan, partisi AKP’nin TBMM grup toplantısındaki konuşmasında konuya tekrar değindi. “CHP zihniyeti mensupları, yoğun tweet yarışındalar” diyen Erdoğan, “Yatıyorlar, kalkıyorlar ‘Damat da damat.’ Damat kadar taş düşsün başınıza” ifadesini kullandı. Erdoğan şunları dedi: Şurada Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yaptığı dönemden beri Sayın Berat Bey’in attığı adımları CHP döneminde görmek mümkün mü? Tutturmuşlar şu kadar para nerede? Bu para Merkez Bankası’nda. Kaybolan bir şey yok. Kayıp varsa bunlar sizdedir… 135 milyar dolara kadar döviz rezervimiz çıktı. Şu anda da yine döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı.

Erdoğan: Damat kadar başınıza taş düşsün

Kaynak



Eski videoyu hatırlamayanlar için;
Videoyu izlemek için tıklayınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.