Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
899
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İpad Mini 1 Kullanan Kaldı Mı? Halen Alınır mı?
E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba dostlar. 300 400 liraya 2. El ipad mini dikkatimi çekti. Lost dizisini izliyorum. Acaba bu diziyi izleyebileceğim kadar hızlı bir cihaz mıdır yoksa saç baş yoldurur mu? Web üzerinden izliyorum mesela diziyo gibi siteler olur ya oraya girip 1080p izleyebilir miyim? Kullanan varsa bir izah edebilir mi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yüzbaşı

Yanlış hatırlamıyorsam ipad mini nin içinde a5 işlemcisi vardı. Ipod touch 5.nesil kullanmıştım bir süre. Takılmalar çok bariz oluyordu ama nihayetinde safariden video falan izleyebiliyordum. Bir de ppi değeri oldukça düşük olduğu için pek tat vermez bence.



A
3 yıl
Yüzbaşı

Bu tabletin özellikleri iPad 2 ile aynı. Ben iPad 2 kullanıyorum. Videolar izleniyor. Ama bazi sitelerde aşırı donmalar oluyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Yarbay

Alınmaz. Çözünürlük çok düşük. Mini 2 de bile çok yavaşlamıştı cihazım. Sırf dizi izlecem diyorsanız mini 2 retina ekranlı onu düşünün.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 yıl
Teğmen

Ben kullaniyorum, Netflix falan gayet memnunum. Akicilik konusunda herhangibir sorun yasamiyorum videolarda. Ekran retina olsaydi daha iyi olurdu, benim isimi goruyor bu sekilde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Binbaşı

Jb ile dizi film izlenen bir uygulama var mı? Bende de var atsan atılmıyor satsan satılmıyor.



E
3 yıl
Onbaşı

Bu cihaz artık çöp.ios 9 için uygulama kalmadı appstore’dan indirilmiyor nerdeyse hiçbir uygulama.Çoğu sitelere de çok yavaş giriyor, klavye bile çok geç tepki veriyor saç baş yoldurtuyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2
3 yıl
Yarbay

ipad mini 2 kuşlanıyorum. E book ınvesting coin takibi ve video için kullanıyorum. Başka da bir özelliği yok



C
2 yıl
Teğmen

İlk nesil ipad mini kullanıyorum, 2.monitor olarak kullanıyorum pcye bağlayıp. Zoom güncelleme alıyor sürekli. Netflix ve Spotify da çalışıyor. Youtube sadece Chromedan güzel açılıyor. 1080de kasmıyor Youtube. ibooks ile de güncel dergi ve kitapları pdf olarak indirip okuyorum. Epub formatında kitap eklersen efektli daha şahane oluyor. Tez aşamasına gelen benim gibiler için biçilmez kaftan şu an fiyat performans anlamında. Millet çocuğuna oyun oynatsın diye almaya kalkıyor ama doğru amaçla alınınca müthiş alet. Oyun olarak da Carmageddon, Kafa Topu vs oynuyorum bazen. Memnunum hala özetle.

Benim de tek eksik kaldığım nokta var bunda, onu da aşarsam kullandığım 9 senenin üstüne bir 10 sene daha koyarım. O da şöyle; ios 9.3.5te kaldı cihazım ama eğitim videolarımı 64GB kapasiteli micro sd kartta tutuyorum, ipad zaten 16GB dahili hafızaya sahip.

lightningden micro usbye çeviren adaptör ile çok farklı flash bellekleri de denedim ama görmedi maalesef.
Bunu başaran arkadaşlar varsa acaba nasıl çalıştırabildiğinizi öğrenebilir miyim? Uygulama mı satın almalıyım, özel bir aparatı mı satın almalıyım bilemedim. Tek eksiğim bu sadece.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celil.mayaoglu -- 10 Şubat 2022; 11:21:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
2 yıl
Yüzbaşı

Eşim dgsye hazırlanırken 6-7 aydır kullanıyordu orta tuşu bozulunca samsung tab a 8.0 aldım. Fakat o ipad'inden memnundu. internet üzerinden youtube kullanıyordu, üstteki arkadaşında dediği gibi amacına uygun alınırsa güzel. Fakat 400-500tl vermektense, bir o kadar daha koyup android tablet almak güncelliği yakalamak açısından çok daha mantıklı. Teknoloji de güncellik her şeydir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.