Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1015
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MSI RX5600XT Gaming X kullanıcıları bakabilir mi
X
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bu kartı kullanan arkadaşlar, kartın fabrikasyon ayarında, GPU çekirdek frekansı sizde de 1780 değil mi? Aşağıdaki ile aynı yani.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu şartlarda kartınızın boştaki sıcaklığı (bilgisayarı ilk açtığınızda değil de, açıkken üzerinden zaman geçtikten sonra, veya bir oyundan çıktıktan sonraki sıcaklığı) , RDR2 veya CP2077 veya GTA5 'teki sıcaklık durumları nedir?

Son olarak kartınızın çekirdek frekansı bu oyunlarda hangi değerde seyrediyor? Acaba kartımda olması gerekenlerin dışında bir durum mu var diye kafama takıldı.

Benim kartım; boşta 54-55 derecelere kadar çıkıyor görüldüğü üzere. GTA5, CP2077 veya RDR2 'de ise 59-60-61 derecelerde seyrediyor, fan hızı da %45. Yine bu oyunlarda çekirdek frekansı ise 1745 civarı. Sizlerde durum nedir? Kartın incelemelerdeki sıcaklık değerleri bendekilerden daha düşük olmasına karşın, internette kartı yeni alanların satış sayfasındaki yorumlarına baktığımda benimkine yakın değerler olduğunu gördüm.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xurmirac -- 3 Mart 2021; 12:42:54 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.