Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
700
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung SSD 870EVO problemi
W
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bu SSD'yi Amazon'dan aldım, Monster Abra V15.2 ye kurdum, SSD'nin ismi aygın yöneticisinde ADATA su630 olarak görünoyor. doladırıcılık olabilir mi yoksa hata mı vardır?



W
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kendim cevap vereyim : samsung magician'ı kurunca diski tanıdı, windows'un driverları iile ilgili bir tanılama sorunu sanırım.



S
3 yıl
Er

Hocam öncelikle SSD'niz hayırlı olsun, konuyla alakalı değil ama size iki şey soracaktım. Aynı SSD'den ben de aldım 1 hafta önce, sizin SSD rapid mod destekliyor mu? Benim pc biraz eski de belki bundan olmuyordur. Bir de crystaldiskinfo 8.11.1'de kalan ömür: 10 0Ah yazıyor. Sizde de böyle bir değer yazıyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam, bugün yaptım montajını daha testlerini yapmadım. Yapıp yazarım buraya sorduklarınızı.




Bu mesajda bahsedilenler: @semih69
S
3 yıl
Er

Şimdiden sağolun çok makbule geçer.



W
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hocam merhaba, bek konuyu unutmuşum kusura bkamayın, bugün aklıma geldi. samsung magician üstünden rapid mod u aktif edebiliyorum, aktif edip benchmark testi yapınca resimdeki sonuç çıktı. kalan ömür bende de aynı yazıyor, hatta bir tane 256gb samsung ssd daha var üstünde, bir buçuk senedir kullanyorum onun için de aynı yazıyor. oradaki barı sağa sola götürünce ne değişiyor anlamış değilim.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.