Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1722
Tıklama
6
Öne Çıkarma
YIĞILMA OLACAKMI ? BENİM ANALİZİM
E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar daha öncedende söyledim şimdi yeni şeyler ekleyerek tekrardan üstüne basa basa söylüyorum bu sene yığılma falan O L M A Y A C A K geçen yıl tyt de +30 dk süre verilmiş ayt de baba konuların kalktığı yetmemiş kolay diyebileceğimiz bir sınav yapılmış bu şartlarda yığılma olmaması absürt bir durum olurdu diğer seneler matematiği fulleyen kişi sayısı binlerdeyken geçen yıl 9 kat artmasının başka izahı yok diğer bir argüman ise herkes evde harıl harıl çalışıyor herkes harıl harıl çalışmıyor çalışamıyor kardeşim evde olmak avantajlarıyla birlikte dezavantajlarıyla dolu çoğu insan psikolojik olarak kaldıramıyor disiplini bozuluyor evde olmanın görünen avantajı bana göre kocaman bir ilizyondan ibaret bir kafanızda mukayese edin evde olmakmı yoksa pandemi öncesi okullar dershaneler kütüphaneler açık olup rekabet ve çalışma ortamı olan sistemmi ?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yıl sonu mezuna kaldığında konuşalım
Yoruma Git
yolunubulacakadam - 3 yıl +12
Tr genelinde yapılan denemeler dahil sınavda olacak yığılma adına bir fikir vermez. Girdiğiniz zor denemeleri bir düşünün. ÖSYM 10 15 tane sağlam soru sorsun ondan sonra bak bakalı...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Lasse-Matberg - 3 yıl +5
Y
3 yıl
Er

yıl sonu mezuna kaldığında konuşalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Er

Tamam hadi olacak da siz de çok abartıyorsunuz. Olsa olsa ×1.5 falan... Öyle bir konuşuyorsunuz ki 2-3 katı gelecekmiş gibi..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yolunubulacakadam
G
3 yıl
Binbaşı

ben de olacağını düşünüyordum ama şimdi 19-20 arası geleceğini düşünüyorum. yine de kesin konuşmamak lazım çünkü geçen sene olmaz dediğimiz her şey oldu. 100-70 20k diyenlere sövdüler neredeyse böyle geldi



L
3 yıl
Çavuş

Tr genelinde yapılan denemeler dahil sınavda olacak yığılma adına bir fikir vermez. Girdiğiniz zor denemeleri bir düşünün. ÖSYM 10 15 tane sağlam soru sorsun ondan sonra bak bakalım o 115ler 95 e inmiyor mu aynı şekilde ayt de gör bakalım 7 8 sağlam soru. O 75ler inmiyor mu 65e. Gerçekten çok ezberci bir toplumuz. Aynı konu hakkında açılan 80 başlık bana bunu gösteriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Çavuş

2020 nin aynisi gelir en kötü x1.2



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yüzbaşı

:))))



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Er
Konu Sahibi

İnsanlar ösym yi böyle belli miktarda hoca grubu toplanmış soru hazırlayan bir basit bir kurum gözüyle bakıyorlar arkadaşlar bakın sırf analiz ekibinden onlarca kişiye istihdam sağlayan bir kurumdan bahsediyoruz her ne kadar eleştirsekte bu işini bilmeyen kurum manasına gelmiyor geçen sene ters köşe olmalarının sebebine gelirsek malum pandemi dediğimiz olay 100 senede gerçekleşen bir olay ve onlarda bu konuda tecrübesiz ve hazırlıksız yakalandı öğrencilerin bu olaydan olumsuz etkileneceklerini düşünüp imtiyazların dozunu kaçırdılar tyt +30 dk baba konular yok ve basit diyebileceğimiz bir sınav vb buna rağmen bana kalırsa okadar abartıldığı kadar yığılma olmadı bir futbol maçı düşünün karşı takım 3 kırmızı kart görmüş maç 5-0 bitebilirdi ama 3-0 bitmiş durum aynen bundan ibaretti bu sene bu hataya kesinlikle düşmeyeceklerdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Lasse-Matberg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.