Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
564
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kadınlar neden sahiplik istiyor biz babası mıyız?
N
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

ya şu sahip olma mevzusu ne abi?

çocuktum annemin aptalca şeylerine maruz kaldım yok bir gün büyüyünce evlenirsen kadın çalışmayacak, ona sahiplik yapıcaksın falan filan

o çocuk aklımla şunu sormuştum çok iyi hatırlıyorum

anne ben çalısıyom o niye çalısmıyo, oda bana sahip çıksın demiştim

bana o kadın diyince hiçbir bok anlamamıstım

yıllar geçti aradan artık evlilik yaşına geldik ve halada bir şey anlamıyorum

yani şu manada söyleniyorsa hani eşindir , eşin olduğu için ailendir
ailene de sahip çıkarsın ailende sana sahip çıkar tamam bunda bir şey yok

ama o kadın ona sahip olacaksın (onun babası gibi olacaksın misali)

ben onun babası falan değilim, eşiyim eşi, kimsenin sahibi mahibi değilim, herkes kendi ayakları üzerinde dursun çalışsın maddi gücünü kazansın evlenelim sevgi/güç birliği yapalım

heleki Türkiye gibi ekonominin adamı çürüttüğü yerde, ömürlük nafakanın olduğu yerde bu değişmeyecek kural olmalı

hangi yüzyıldayız arkadaş,

bana kalırsa şu ikiyüzlü (işlerine gelince Erkektir, gelmeyince eşitiz) diyen kadınlar var ya korkak bence, nasıl ki erkeklerin başka bir fırsatı yok mecburen ayaklarının üzerinde durması gerek kadına böyle bir mecburiyeti dayattığımızda en eşitliğe inanan kadındaki bile tepki şu arkadaşlar
"Kadının böyle bir mecburiyeti yok"

neden abi neden, her şeyde eşitiz diyip neden bu mecburiyet yok neden?



G
3 yıl
Yüzbaşı

Ortadoğuda kadın = doğum-kuluçka makinesi olarak görülür ve ne yazık ki kadınların çoğuda bu şekilde çalışmamaya kendini alıştırır.

O gavur dediğimiz avrubada çoğu yerde kadınlar çalışıyor, belediye çöpçüsünden markette ki reyon sorumlusuna kadar. Kadınlar erkeklerin yaptığı her işi yapıyor.

Burada yok nafaka alacam, yok zengin koca bulacam çalışmayacam kocam çalışsın onun parasını yerim zihniyeti olduğu için ama o kadın oluyor.

Peki sonra ne oluyor evet evet tahmin edin bakalım? Ama o kadıııığn diye bağırıp duran ablalarımız direk eşitlik istiyoruz kadın cinsel obje değildir kadın özgür olmalıdır, benim bedenim benim kararım istediğime elletirim istediğime dilletirim istediğime sevdiririm diye orada burada saçma sapan pankart açmıyorlar mı?

Sonuç olarak her şey kolay yoldan zengin olmaya çıkıyor olay bu kadar basit.

O kadar absürd şeyler var ki o kadar midemi bulandıran şeyler var ki... Abi evleniyorsunuz düğün salonuna 100-50k bankadan kredi çekip milleti memnun etmeye çalışmak nedir? Lan evleniyorsun alt tarafı şah, kral felan mısın abi sen?

Hayır birde düğün salonuna o kadar para yediriyorsun lan içerisi olduğu gibi yanık külotlu çorap kokuyor teyzeler sürekli oynayıp duruyor 50-60 yaşında göbekli dayılar terleyene kadar oynayıp duruyor yemekler o kadar iyi değil içerisi sıcak nefes alamıyorsun ve en kötüsü bir aile yakının evleniyorsa içeride ki berbat müziklerle yaklaşık 4 saate yakın süren çöpe gidiyor...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 15 Şubat 2021; 18:13:41 >

D
3 yıl
Teğmen

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.