Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
210
Tıklama
0
Öne Çıkarma
çalışır durumda kapattım 3 ay sonra cihaz arzaya geçti yardım.
D
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar harici ekran kartım amd 6770m di anlamadığım birşekilde arzaya geçti. durum şöyle oldu pc cs go lol oynuyordum sorun yoktu. sonra yeni bir pc dizüstü aldım. kapattım 3 ay kullanmadım. sonrasında bir arkadaşımın pc ihtiyacı doğunca ona vereyim dedim. 3 ay hiç açmadım. kapatırken en ufak bir pc sorun yoktu. 3 ay sonra pc açıldı ama pil bitmiş hiç sarj olmuyordu ve windows göçmüştü bende format attım ama birde ne göreyim amd harici karta driver yüklenmiyor. ama sistemde karta bakınca arzada gözükmüyor. neyse dedim amd sürücüyü iptal ettim sürücülerden kaldırdım. ama pc yine de düzensiz aralıklarla kaldırdığım amd 6770 draver yüklemeye çalışıyor buda Windows un çökmesine neden oluyor. bilgisayar hp dv6 6020 9 yıllık pc ama işlemcisi i7 ve iş görüyor hızından memnunum. arkadaşıında işini iyikötü görüyor ama windows sürekli ekran kartı yüzünden göçmesi sinir bozucu hale geldi.

bu harici ekran kartını nasıl tümden kapatabilirim. yada ne yapmalıyım. ana kartan da kapatmayı denedik ama yine devereye giriyor. donanımı kaldırıyoruz pc açılıp kapanınca bulup yüklemeye çalışıyor. pc açılıp kapanması sırasında ne oluyorsa oluyor. bozuk ekran kartına driver yüklemeye çalışıyor. bunu kapatma yolu nedir. ızdırap oldu lütfen yardım .

birde sağlam bıraktığım pc de nasıl 3 ayda arza olabilir. yatan alet nasıl bozulur.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.