Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
413
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni alinan m2 nvme kayboluyor
P
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

sistemim : gigabyte b450m s2h , ryzen 3600x , 2x8 ddr4 3000 , 3 adet ssd (m2 nvme ile 4 oluyorlar)

Adata sx8200pro aldim, m2 portuna taktim (ilk kez m2 disk kullaniyorum) ana hdd degil yani windows hdd si degil, sorun su : kopyalama vs yaparsak gayet hizli yapiyor bu diske ya da bu disten baskalarina ancak buna buyuk bir kurulum ya da oyun acikken kopyalama gibi durumlarda bir anda hdd gidiyor, ancak kapatip acarsak pc yi oyle duzeliyor. Bu diskleri kullanmis deneyimli arkadaslardan fikir bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

bir tane ssdyi çıkartıp öyle deneyin. toplamda 3 ssd olsun



P
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Yine aynı şekilde. Isınma problemi de değil, surekli kontrol ediyorum koptuğu sırada 32 derece sıcaklıgı var. Bazı anakartlarda sata portuyla ortak kullanıldıgı soyleniyor m2 icin gereken portun ama zaten normalde 6 port olması gerekirken (gigabyte b450m s2h) adamlar 2 portu ayırmıs sanırım kafadan, 4 sata portu var. Kopyalarken sorun yok. Bu hdd den oyun oynarsak ya da baska bir hdd den oyun oynarken bundan da kopyalama yaparsak tak diye gidiyor bir süre sonra ...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.