Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tam boy fırın tavsiyesi yardım
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dün Beko FT 400 model fırın baktık. 1742 TL fiyatı var. Eski fırını 200 TL’ye alacaklar ve aldığımız fırın 1542 TL’ye gelecekti. Fakat YouTube’da birçok kişi fırının pişirilen ürünün (kek, börek, poaça vs) altını pişirmediğini yazmış. Bir değil iki değil yani. Çok sayıda yorum vardı. Dolayısıyla vazgeçtim. En mantıklısı donanım ahalisine sormak olur diye düşündüm. Ocak kısmında bir sıkıntı olmayacak zaten hepsi aynı. Asıl olay fırın bölmesinde yapılan kek, börek gibi ürünleri iyi pişirmesi.

Öncelikli olarak kesinlikle turbo ve gaz emniyeti olmalı. Bunun haricinde ısı ayarlama özelliğinin mekanik olması tercihimdir. Genelde mutfaklar sıcak ve nemli ortamlar olduğundan dijital göstergeler ve elektronik sensörler arıza yapmaya daha yatkındırlar. Sizce hangi marka model fırın almalıyız? Çok da pahalı olmamalı. Maksimum 2000 TL. Bu bütçeye sizce iyi pişiren ve belirttiğim özelliklerde model bulabilir miyiz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Şubat 2021; 21:30:42 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.