Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1176
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet Yerinde Hizmet Bedelini Haksız Yere Faturaya Yansıttı
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

@TurkNetDestek 1236606 numaralı abonesiyim.2020 Aralık ayında ev telefonum Turk telekomun hatası yüzünden bağlantısı gitti. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde turknet in kendi ekibi yollanacağını söyledi. Eğer bizlik bir sorunsa 99 tl ücret alınacağını fakat bizlik birşey değilse ücret alınmayacağı söylendi. Muhammed bey geldi sorunun bizlik değil turk telekomun hatası ve bu hatanın çözülmesi için turk telekom a iletceğini söyledi ve formu bize imzalattı.Şimdi ise Ocak 2021 de faturam a 99 tl yansıttığını gördüm. Bizler evde yaşlı insanlarız. Haksız kazanç müşteriden almak nedir! Turknet resmen haketmediği ücreti bize Yansıttı. Haram zıkkım olsun. Eğer faturamdan bu ücret kaldırılmaz ise aboneliği mi sonlandıtacağım bilginize.

Hidayet Geçkin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScarletOverKiLL -- 11 Şubat 2021; 12:22:27 >

F
3 yıl
Yarbay

Öncelikle geçmiş olsun
Numaranızı ve İsminizi forumda açık şekilde değil de
@TurkNetDestek olarak yazarsanız yardımcı olurlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 11 Şubat 2021; 12:9:59 >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim hocam :) tamam hocam düzenledim teyzemler yaşlı insanlar ayıptır günahtır turknet ten böyle birşey asla beklemezdim. Enişteme kağıt imzalatmışlar meğerse o ücret yansıtmak içinmiş siz siz olun turknet ekibi gelirse ücret almıcaz derse bile imzalamayın.



T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde yerinde destek ekipleri daire içi splinter arızasının giderildiğini kağıda yazmışlar ve onu imzalamışsınız. Splinter iç tesisat sorunu olduğu için faturanıza yerinde destek ekibi için ücret yansıtılmış.



S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Sıfır splitter takıldı hocam ekip gelmeden önce bina içinde de problem yok dedi çıktı Allah o parayı yemek nasip etmez inşallah


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Ancak evrakta iç tesisat bilgisi yer alıyor ve evrağı imzaladığınız için ücret yansıtılmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @ScarletOverKiLL
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dürüst namuslu insan kalmamış demekki hocam eniştem kağıdı turk telekom a iletilecek diye imzalıyor ve de splitter in adı bile geçmedi dedi. Çünkü ben splitter dan kablolar a kadar sıfır olan ürünler nasıl arızalı olabilir sizce. O parayı boğazından acaba nasıl geçirecek. Yazık gerçekten bu ülke ne hallere geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Ben bu konu için ilgili birimimiz ile görüşeceğim. Eğer yapılabilecek bir işlem varsa size bilgi vereceğim.




Bu mesajda bahsedilenler: @ScarletOverKiLL
S
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam inanın bu yoklukta 99 tl az birşey değil :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.