Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1469
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook Pro 2020 pili gözlerimin önünde eriyor
E
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

henüz 17 cycle olan MacBook promun pil sağlığı %93 e kadar düştü. ne yapmalıyım bu durum normal mi? ilk başlarda çok dikkat ettim söylenenleri uyguladım, pili senkronize ettim ama yine de önüne geçemedim. kasım ayının 22'sinde kullanmaya başladım. 4 ay olmadı henüz. normal mi bu durum. verileri coconput Battery üzerinden alıyorum.



G
3 yıl
Binbaşı

Hocam pilde sorun vardır. Servise götürün. 17 döngüyle yüzde 7 kayıp normal değil. Diğer ihtimal coconut battery'nin hata yapması. Fakat herkes aşırı güveniyor bu uygulamaya.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

18 cycle yüzde 92.5 anlam veremiyorum...




Bu mesajda bahsedilenler: @y9t
G
3 yıl
Çavuş

Hocam tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum.Ekim sonunda aldım şu an 93-94 pil sağlığı. Bende coconut ile bakıyorum. Bu değer ara sıra değişiyor onu fark ettim. History kısmında da gördüm. 94,7 oluyor 94,1 oluyor 93,6 oluyor. Apple müşteri hizmetleriyle konuştum. 3. parti yazılım olduğu için dikkate almıyorlar. Diyolar ki 2 sene içinde 1000 devri geçmeden 80 nin altına düşerse batarya değişimi ücretsiz diyorlar. Ama pil sağlığı 80 i o uygulamanın gösterdiği değil servise verirsiniz cihazınızı onlar ölçer düşüklük varsa batarya değişimi olur diyor. Yani şarjı az gidiyor eskisi gibi dayanmıyor vs şikayetleriniz 1000 devri geçmeden olursa eğer servise başvurun dediler. Bende açıkçası o değerlere güvenemedim internette çok doğruymuş gibi yazıyor ama yabancı sitelerde de batarya sağlığının hep değiştiğini söyleyenler var.Kısa sürede değişiyor hemde mesela %10 ken şarja taktım batarya sağlığı 93,x idi bugün 30 dk sonra 94,x oldu sonra 94,7 oldu %100 olduğunda 94,3 falandı.Açıkçası ben kafaya takmayı dikkat etmeyi bıraktım artık şikayetim olursa servise vereceğim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.