Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1208
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tek ekran kartı madencilik
L
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler tek 5700xt ile ethereum başlanırmı ? 6 7 ay süre sonra ikinci kartı almayı düşünüyorum



S
3 yıl
Yüzbaşı

başlanmaz.



S
3 yıl
Onbaşı

tek kart ile başlanmaz tecrübe olsun diye belki olabilir.



D
3 yıl
Yüzbaşı

Başlanmaz diyenlere bakma, ya sallıyorlar yada kendilerine rakip istemiyorlar. Millet eski diz üstü bilgisayarla madencilik yapıyor. (Adam yeni çıkacak coini takip ediyor, bu para eder diyor. Kazım da kolayken madencilik yapıyor) Ha şu var ki tek ekran kartıyla uğraştığına değmez. Ama sen zaten sorduğuna göre öğreneceksin. Ha bir de madem ki para vereceksin, emin değilim çoktandır ilgilenmiyorum ama o karttan alma.



M
3 yıl
Yüzbaşı

Al bu sabah 7:00 dan tam şuan 19:15 e kadar açık tek ekran windows sistemim de kazım yaptım ekran kartım msi rtx 2080 süper oc değer mi değmez mi gör

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yarbay

Dostum selamlar ,

Bende 3080 mevcut, aslında oyun için filan aldım ama yakın zamanda bu madencilik işi kafamı karıştırıyor girsemmi girmesemmi diye.
Başlangıç olarak önerebileceğin bir site varmıdır , hangi sitelerde ve nasıl yapılıyor aynı zamanda sonrasında bunu nasıl paraya çeviriyoruz.Çok konuya hakim değilim.Bilgilendirme şansın varmıdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mertcanoa
M
3 yıl
Onbaşı

Selamlar. Benim tek ekran kartiyla madencilik yapmak isteyen arkadaslara onerim nicehash kullanmalaridir. Ben 3 sene once oyun amacli topladigim bilgisayarimin sapphire rx 480 8gb ekran karti ile 3 haftada 0.001 btc biriktirdim nicehash uzerinde. Henuz bi borsa cuzdanina aktarip nakite cevirmedim, pazar gunu insallah hayirlisiyla bi aksilik cikmadan btc turk cuzdanima aktarip nakite cevirmeyi dusunuyorum.

Nicehash'in temel mantigi direkt olarak madencilik degil, daha cok sizin hashpower'inizi diger insanlara kiralamak ve kira bedelini de btc olarak almak uzerine kurulu.
Sistem bilgisayariniz uzerinde benchmark testi yapiyor ve en cok hangi algoritma uzerinden btc kazanabilceginizi hesaplayip o algoritma uzerine sizin hashpower'inizi kullaniyor. Diger hashpower satin alan kullanicilara yonlendiriyor seklinde ozetleyebilirim.

Ben su an phoeniz miner daggerhashimoto algoritmasi uzerinden 24 saatte yaklasik olarak 0.0001 btc odeme hak ediyorum. Tabii bu deger cok sık degisebiliyo, daha asagilara yani gunluk 0.00006 btc gibi rakamlara dusebiliyo ama genel ozetle 3 haftada 0.001 btc odeme alabildim, nicehash uzerinde biriktirdigim btc miktari yani. Pazar gunu borsa cuzdanina aktarip sonuclari gorucem :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EmreDFace
E
3 yıl
Yarbay

Değerli fikirlerin için teşekkür ederim.

Peki kullanılan araçlar nelerdir yani hangi siteye üye olunarak yapılıyor acaba yada önerdiğin bir site varmıdır?

Sürekli olarak pc açıkmı kalması gerekiyor , yada ara arada girilebilirmi merak ettim.Kusura bakmayın bu işleri hiç bilmeyen biriyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Wiggles
M
3 yıl
Onbaşı

nicehash.com sitesine uye olup nicehash miner indirmen yeterli. Zaten baslangic seviyesi bi ingilizcen varsa hangi adimlari yapman gerektigini anlatan bi baslangic klavuzu da var sitede.

Ayrica sitenin kendine ait bi hesap makinasi da var. Hangi ekran kartiyla haftalik aylik ve yillik olarak asagi yukari ne kadar btc odeme alabilcegini de gosteriyor.

Siteye girip biraz kurcalarsan kafanda daha net oturur zaten bazi seyler :)

Ayrica evet bilgisayarinin surekli acik kalmasi gerekiyor, benim bilgisayarim 3 haftadir 7/24 acik. Nicehash'i sadece 2-3 saatligine oyun oynucagim zamanlarda durduruyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Wiggles -- 23 Şubat 2021; 18:12:6 >


Bu mesajda bahsedilenler: @EmreDFace
İ
3 yıl
Yarbay

Peki tek kart olarak rtx3090 olsa olmazmı
Yada tavsiyeniz nedir.

Rtx3090 tek kart ne kazandırıyor ortalama bilen varmı arkadaşlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
3 yıl
Teğmen

Aylık 300 dolar civarı gelir günlük ortalama 10 dolar gibi düşün


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İstan34bul
İ
3 yıl
Yarbay

İyi paraymış o zaman alıp kurmak lazım yurtdışından eş dostla getirtmeye çalışmak lazım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Profiterol
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.