Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
44
Cevap
3227
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sıfırı artık uretilmeyen 2016 Kadjar Dci EDC aracimi satmali miyim?
J
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba

Basliktaki araca sahibim ancak gördüğüm kadariyla Kadjar modelinin 2020 ve 2021 dizel versiyonlari piyasaya sürülmedi ve sürülmeyecek gibi gözüküyor.

Bir aracin uretiminin kalkmasının aracin piyasasini dusurdugu hakkinda buradaki herkesin hemfikir oldugunu dusunuyorum. Hatırladığım VW Bora modeli vardi.

Aracimdan oldukça memnunum ama piyasasinin düşeceğinden kaygiliyim. Yarin arac eskiyince cok dusuk bir fiyattan elden cikarmak istemiyorum.

Aklimda Hybrid CHR var. 2 kisiyiz eşimle rahat sığarız diye dusunuyorum, fikirlerinize acigim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 12 Ocak 2021; 22:33:45 >

Dizeli çıkmaması sizin aracı daha değerli kılar
Yoruma Git
Antares - 3 yıl +14
Ben sizin gibi düşünmüyorum, kadjar hala ürün gamında olan bir araç ayriyeten dci de hala üretilen bir motor. Sırf dizeli gelmiyor diye piyasası falan düşmez. A...
Yoruma Git
Yorumun Devamı icantthisallday - 3 yıl +8
Isteyen var da satış var mı önemli olan o.
Yoruma Git
jquidd - 3 yıl +7
K
3 yıl
Yüzbaşı

valla renaultta işler garip işliyor.Örneğin fluencelara ciddi ciddi 200+ binler isteyenler var.Yani piyasa düşmesi pek olmayabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Isteyen var da satış var mı önemli olan o.




Bu mesajda bahsedilenler: @Kristallklar
İ
3 yıl
Teğmen

Ben sizin gibi düşünmüyorum, kadjar hala ürün gamında olan bir araç ayriyeten dci de hala üretilen bir motor. Sırf dizeli gelmiyor diye piyasası falan düşmez. Araçtan sıkıldıysanız başka tabi. Yoksa sırf bunun için bildiğiniz aracı değiştirmeyin derim.



A
3 yıl
Binbaşı

Dizeli çıkmaması sizin aracı daha değerli kılar



O
3 yıl
Yarbay

Kafaya koyunca o arac satilir
Ama ben 2008 tavsiye ederim 1.2 turbo eat8 👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

eğer üretilmeyecekse zarar eder elbette , bakmayın passat jazz felan olaylarına işte piyasada tutma sebeplerinden biride bu yıllardır aynı isim bu zaten piyasada yer ediyor



S
3 yıl
Yüzbaşı

Çoğu modelde dizel seçenekleri azalıyo, üretimden kalkıyo hocam. O kısma takılmayın bence. Kadjar guzel arac, 1. Dci motor iyi performanslı uygun tüketimli. memnunsanız macera aramayın. Bu dediğinizi Kadjar komple üretimden kalkar, isim değiştirirse o zaman değerlendirin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

hemen sat arkadaş yoksa uyuyamazsın evet şaka ben ce de imzamdaki aracı 12 yıldır kullanıyorum üretimi çoktan bitti hiç düşünmedim bile bilmiyorum belki param olmadığından değiştiremedim ama hiç üretilmiyor diye düşünüp değeri düşer mi diye düşünmedim



J
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İlginç bir benzetme olmuş.

Açıkcası satsam benzer özellikte bir araç bulamayacağım gibi. Renegade filan da baktım ancak küçük ve fiat malzemeleri bire bir.

Qashqai'de de aynı dizel motor var sanırım. Makyaj gelecek diye biliyorum.

Alternatif olarak 1.2 2008 de bakıyorum ancak onun da en boş modeli çok boş diyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @zotacing
M
3 yıl
Yarbay

Hocam ben olsam hemen satardım. Üretilmeyen arabaya hiç binilir mi ya?

Şaka ve ironi bir yana; millet 90 model Doğana binerken, sizin miss gibi tertemiz, ilk sahibinin de siz olduğu arabanızı satmayı düşünmeniz bence kendinize bir meşgale bulamamanızdan kaynaklanıyor. Binin yahu, satmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İlk sahibi ben değilim ancak araç bizi hiç üzmedi.

Hiç bir sıkıntı yaşamadım, yakıtı iyi, bakımı ucuz, dci motor sanayide herkes anlıyor hemen hemen.

Dizel versiyonunun artık üretilmemesi çok garip gerçekten.




Bu mesajda bahsedilenler: @mahmut_emmi
P
3 yıl
Yarbay

Merhaba,

Ben de Kadjar sahibiyim 2015 model. Dizel bu arada hala ülkemize geliyor fakat özel sipariş vermeniz gerekiyor. Dizel icon pakette oldukça yüksek fiyata sahip olduğu için bayiler getirmeyi tercih etmiyor.

Ek olarak ben de aracımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat piyasada ki diğer suv araçların fiyatları oldukça yüksek. O yüzden aradaki en az 100 k fiyat farkını vermek istemiyorum.

Aracınız kaç kilometre de ? Eğer yüksek değilse binmeye devam edin derim. Ben 100k yı devirdim geçen günlerde. Icon paket ve cam tavanlıysa aracınız boş araca geçmek sizi mutlu etmeyecektir. Değer kaybetme gibi bir durumda olmaz çünkü Kadjar üretimi devam eden bir araç.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Chr dedigin arac konfor, yol tutus, malzeme kalitesi gibi konularda piyasadaki c suvlari parmaginda oynatir. Adam 2 kisiyiz arka koltuk umrumda degil diyor, simdi gelip de arka koltuk mezar gibi yazma :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zotacing
M
3 yıl
Yarbay

Ben 2018 sportage'i satip 2020 hybrid chr a gectim. Hayatimdaki en iyi tercihlerden biridir. Ancak 230bin tl den aldim ekim ayinda. 333bin tl mantikli durmuyor, o paraya 20,30 daha koyup elegance passat alirdim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Yüzbaşı

Bizim ülkemizde inanılmaz şekilde dizel + otomatik hastalığı var. Emin olun dizelin yeniden üretimde olmaması sizin için inanılmaz bi nimet. Sıfır fiyatı olmadığından faiş fiyatlar yazabilir hatta satabilirsiniz bile. Buna örnek olarak 1.6 Egea benzinli tam otomatikleri örnek alabilirsiniz. 1.6 dizel fiyatına satışta bir çoğu. Parça konusunda en küçük bi sıkıntı yaşamayacağınızı arkadaşlar zaten söylemiş. O yüzden keyifle arabanıza binmeye devam edin, şu ekonomik ortamda boş yere maceraya atılmayın.



F
3 yıl
Yarbay

Araba elde kalmaz ki, nasil son sahibi olacaksin ? Oyle bir anlatilmis sanki fiat multipla araba satsan kimse yuzune bakmaz. Renonun tutulmayan R21 concorde disinda modelini duymadim gormedim.

Bmw X5 2005 model hala satiliyor biniliyor. Ekonomik kriz var ulkede millet arabayi satayim CLK200 alayim derdin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Binbaşı

Bence sat. Renault un birçok arabası seri durduktan sonra hiç oldu.



İ
3 yıl
Yarbay

İcon dizel araç çok pahalı olduğu için getirmiyor reanult, ayrıca dizeli yok değil. Bende de 2016 dizel, manuel, icon, cam tavanlı var. Motoru herkesin bildiği k9k motor, aracın bir sıkıntısı yok. Ayrıca dizel otomatik artık istenip de alınamayan bir şey. Bence değeri artar. Bunun satmaya gerek yok. Ancak km artar, araç değişimi yapayım derseniz o zaman siz bilirsiniz.