Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
498
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DGS yeni nesil problemler için kaynak önerisi
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, bildiğiniz gibi ösym yeni nesil problemlere gitgide daha fazla yer veriyor, çoğu kaynak eski tip problemler barındırıyor, bunlar bir nevi başlangıçta hız kazanmak için yeterli olsa da resimli uzun soruların yer aldığı tyt tipi problemler için orta seviye ve bir tık üstü kaynak arayışına yöneltiyor, ayrıca dgs için sağlam deneme önerilerine de açığım, mümkünse lütfen birden fazla kaynak olsun, önümde uzun bir zaman var, zamanla hepsini çözebilirim, tyt olursa daha faydalı olacağı düşüncesindeyim, tecrübeli arkadaşların önerilerine açığım, teşekkürler şimdiden...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminapti -- 12 Ocak 2021; 14:46:17 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Up



T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Upper



_
3 yıl
Teğmen

Genel olarak kaynak tavsiyesi yapayım, benim hocam, tasarı, yargı, intibak ve birey benim geçen sene kullandığım kaynaktı. Problem olarak Antrenman yayıncılığın hiç problem değil kitabını kullandım. İçerisinde basit ama her problem çeşidine ait sorular vardı. Ayrıca çıkmış ales+dgs+kpss soruları mutlaka çözülmeli. Bunun yanı sıra sayısal mantıkta çok çok önemli sınava kadar günde minimum 15 sayısal mantık sorusu çözmek faydalı olacaktır. Türkçede önemli aslında sayısalcılar için fakat birçok sayısalcı Türkçe'yi umursamıyor. Şahsi fikrim sınavda 20 Türkçe sorusu çözülmeli. Bu yolda başarılar dilerim!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.