Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
337
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile video konferansla görüştü
İ
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in gerçekleştirdiği görüşmede, Türkiye-AB ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik hususlar ele alındı ve bölgesel gelişmeler değerlendirildi.


< Resime gitmek için tıklayın >


Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile video konferansla görüştü.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.
Görüşmede, Türkiye-AB ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik hususlar ele alındı ve bölgesel gelişmeler değerlendirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, AB'nin Türkiye'nin gündeminde öncelikli konumda olduğunu ve Türkiye'nin geleceğini Avrupa'da gördüklerini ifade etti. 
Yeni yılda AB ile ilişkilerde yeni bir sayfa açmak istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'nin bazı üyelerinin kaprisleri ve ürettikleri yapay sorunlar nedeniyle 2020 yılının yeterince değerlendirilemediğini, bu durumun sadece ilişkilerin geleceği bakımından değil, geniş ortak coğrafya açısından da sürdürülebilir olmadığını dile getirdi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB ilişkilerinde olumlu gündem için ilk aşamada kullanılacak en önemli aracın 18 Mart Mutabakatı'nın güncellenmesi olduğunu belirterek, 2021 yılının göç alanında başlatılacak yeni iş birliği açısından verimli bir ortam sunduğuna işaret etti. 
Gümrük Birliği'nin güncellenmesi, Türk vatandaşlarına vize serbestisi sağlanması ve üyelik müzakerelerinde adım atılması gerektiğini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılıklı güvenin yeniden tesis edilmesi, istişare mekanizmalarının yeniden işletilmesi, komşudan öte müzakere sürecindeki aday ülke olan Türkiye'ye yönelik dışlayıcı, ayrımcı eylem ve söylemlere son verilmesi gerektiğini vurguladı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenli Türkiye-AB zirvelerini ve üst düzey diyalog toplantılarını yeniden başlatmakta fayda gördüğünü ifade etti.


https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/cumhurbaskani-erdogan-ab-komisyonu-baskani-ursula-von-der-leyen-ile-video-konferansla-gorustu/2104400





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 9 Ocak 2021; 23:9:55 >

S
3 yıl
Teğmen

A
3 yıl
Yüzbaşı

Ekonomimiz süper olsa , iktidar da AKP değil de AB'nin şamar oğlanı küreselci ittifak olsa bile Avrupa Birliği bizi üye yapmaz...

Avrupa Birliğinde karar alma organlarında ülkelerin nüfusuna göre sandalye verilir.



G
3 yıl
Yarbay

30 Şubatta AB üyesiyiz inşallah...

Brüksel ve Lahana ile.



K
3 yıl
Teğmen

Bizi almazlar abi .d



G
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Vizeler kalkıyormuş :D
vize 0 vermişler mazaretimiz de yokmuş bakalım finalde ne olacak?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Sadece Ölüler Görür
S
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106

vize 0 vermişler mazaretimiz de yokmuş bakalım finalde ne olacak?

Alıntıları Göster
Vizelerin kalkmasını geçtim, 1 senedir vize olsa bile ne Avrupa'ya, ne Amerika'ya gidebiliyoruz. Vatandaşlık veya oturum yoksa paramızla bile gidemiyoruz artık hiçbir yere :D



K
3 yıl
Yarbay

Türkiye vatandaşı Avrupa'ya anca şişme botla gider bundan sonra .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

W
3 yıl
Yarbay

foşşik avröpa bize bahmiyii



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.