Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
472
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2013 i30 1.6 crdi titreme sorunu hk.
İ
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Buradan devam.

https://forum.donanimhaber.com/2013-i30-1-6-crdi-titreme-sorunu-hk--147389244





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islamzeki -- 11 Ocak 2021; 12:38:0 >

E
3 yıl
Binbaşı

Tamda aynı araçtan almayı düşünüyordum. Arızanızla ilgili bir şey diyemeyeceğim kusura bakmayın ama bu araçtan bakıyorum şuan. Araç hakkında kısa bilgi verebilir misiniz? Tavsiye eder misiniz bu fiyat bandında?

Umarım sorununuz ufak bir sorun çıkar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

https://forum.donanimhaber.com/2013-i30-1-6-crdi-titreme-sorunu-hk--147389244

Konu taşınmıştır. Yukarıdaki linkten devam edelim lütfen.



İ
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba hocam,

Fiyatına göre kesinlikle alınır araç hocam, ama bakımlı olanı almakta fayda var. Genelde düşük km oluyor ülkemizde i30 lar. Pek km yapmıyorlar. Hatta genelde bana söylerler gördüğüm en yüksek km i30 senin araçta diye.Ama donanımı vs. fiyatına göre gayet ideal. Ben en üst paketini kullanıyorum. Otomatik far,klima,ön cam nemlendiğinde bile otomatik çözüyor. Ama olası arıza durumunda biraz maliyetli olabiliyor normale göre. Max 200km hız yaptım araç ile otoyolda, kontrolü vs. kaybetmedi. Sonrasına da lastik hız sınırını aşmak istemedim açıkcası ki. 200 km ile de gitmenizi önermem max 180 diyelim uzun yolda. Onun haricinde merak ettiğiniz soru olursa severek yanıtlarım.

Son olarak yakıt konusunda istanbul trafiğinde işe git gel. 7,5 lt. klima açık tüketimim var hocam. Ben otoyolda da yüksek hızda seyrettiğim için aynı oluyor genelde. Şu nu belirtebilirim hatta buna alırkende dikkat edebilirsiniz. Araçta bir sıkıntı varsa 8lt üzerinde tüketiyor. Bakımlıysa siz yüklenmediğiniz süre 8 litre üzerine çıkmıyor. Ben birkaç bin kilometre 12 lt civarı yaktım ordan biliyorum maalesef.




Bu mesajda bahsedilenler: @ERKUTCN
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.