Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Monster Abra - Parça Garantili, Sorunsuz Laptop, GTX 960 Ekran Kartlı
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Cihaz Tipi : #Dizüstü
Kondisyon : #Kullanılmış
W
3 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Monster Abra - Parça Garantili, Sorunsuz Laptop, GTX 960 Ekran Kartlı
İhtiyaç fazlası laptopumu satıyorum. Cihaz 2015 yılında alındı ve hala pek çok güncel oyunu sorunsuz oynatabiliyor. Muadillerine göre çok uygun bir laptop çünkü parçaların büyük kısmı yetkili serviste değişti ve sonrasında hiç kullanılmadı. Bu parçaların garantileri de devam ediyor. Unutmayın bir laptop anakart değişimi 2000-3000 lira tutuyor ve alacağınız 2. el diğer laptoplarda yarın arıza vermeyeceğinin garantisi yok.

- Batarya 1 sene önce orijinal Monster batarya olarak değiştirildi, faturasını verebilirim 488 TL onun fiyatı, garantili. Ardından hiç kullanılmadı yani batarya full seviyede.

- Anakart Eylül ayında değişti 2100 lira harcandı. Klavye komple değişti. Fanlar değişti. Ekran kartı ve işlemci soğutucuları değişti. Hepsi monster yetkili servisinde değişti ve faturalı. Garantileri devam ediyor. 1000 kusur lira da onlara harcandı. Yani laptopun en önemli parçalarının neredeyse tamamı sıfır şu an. Servis sonrası hiç kullanmadım.

- Ekranı da 2 sene önce sıfır olarak değiştirildi, yani kırmadıkça problem yaşama ihtimaliniz yok.

- Cihaz formatlandı ve Windows 10 kurulu. Dileyen istediği değişikliği yapar. Bunun dışında kasasından tutun, menteşelerine kadar her şey sağlam ve başka bir problemi yok. İstanbul Tuzla'da veya Gebze'de elden teslim edebilirim.< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 4800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Y
3 yıl
Er

3 lu rakamlar olsa alabilirdim de 5 senelik PC 5.000 çok geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
3 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: yasincalis

3 lu rakamlar olsa alabilirdim de 5 senelik PC 5.000 çok geldi.
Sıfır + garantili batarya, sıfır anakart, sıfır klavye, sıfır fanlar, soğutucular hocam :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Er

hangi model biraz daha ayrıntılı yazsaydın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.