Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1880
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Branş denemesi mi Genel deneme mi?
L
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Tyt netlerim 80-90 arası gidip geliyor çok fazla deneme çözmemiştim bu zamana kadar 2 günde bir bazen hergün genel deneme çözmeye başladım başlamasına ama herkesin ağzında bi branş denemesi branş denemesi yani ne gibi bir farkı var hangisi daha faydalıdır mezun olanlar en çok net yükselişini branş denemesi çözerken mi genel deneme çözerken mi kazandılar ?



M
3 yıl
Er

Yks kalıpları işte. Palmiye Bekir 2 sene önce bi Ales dedi diye insanlar programlarına ales soru çözümü ekliyor şimdi. Allah bilir kim hangi başarı hikayesinde önerdi de aldı yürüdü bu olay. Şaka yapmıyorum, eskiden yoktu bu branş denemesi muhabbeti. En azından bu kadar abartılmazdı. LTİ için en geç Ocak, şu şurada bu burada, bunu yapmayan şunu yapamaz falan filan...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
3 yıl
Çavuş

Atıyorum trden 25 yapıyorsan 33 34e kadar alan denemesi bence. Sonra genel. Bunu diğerleri için de düşünebilirsin ama bu benim fikrim tabi.



D
3 yıl
Teğmen

Branş denemesi bence gayet mantıklı,sb bitirdikten sonra kendini taze tutarsın,zamanla çözersin hızlanırsın,Özellikle mat ve tr için çok faydalı bence.



Z
3 yıl
Er

ben tytyi unutmamak için çözüyordum genelde 70-80 yaparken 100+ nete çektim. 1 branş denemesi bitirmek, 1 sb bitirmenin 5-6 katı daha faydalıdır konuyu öğrendikten sonra çünkü hem konular geneldir hem de deneme formatındadır mesela üçgende benzerlik çözerken o testin üçgende benzerlikle çözüleceğini bilirsin ve ona göre yaklaşırsın soruya fakat denemede böyle bir durum söz konusu değil. branş denemesinin de kalitelisini öneririm çok zor çözmek pek bir şey kazandırmıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.