Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
182
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Msi tr'nin kendi kampanya koşullarından haberi yok
O
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşık 1 ay önce msi sıvı soğutma aldım. Onunla beraber Valhalla oyun kodu verildiği yazıyordu.Bende doğal olarak ürünüm elime ulaşınca msi'ın kendi sitesinden oyun için başvuru da bulundum. Başvuru için koşul olarak 2 foto yüklemem isteniyordu.Biri faturanın diğer ise ürünün barkod numarası.
Ben başvurduktan 1 hafta sonra başvurum onaylanmadı diye bir mesaj geldi.Neyse dedim bir hata oldu herhalde bir daha başvurdum.1hafta sonra yine başvurumu kabul etmediler.Bende msi tr'ye ticket attım.Konuyu izah ettim.Onlar ise bana e-fatura'yı kabul etmediklerini ve kutu üstündeki barkodu kabul etmediklerini yazdılar.Şaka gibi ama gerçek adamlar fatura ve barkod beğenmiyorlar.Neyse bende boş durmadım hemen onların kampanya koşullarında örnek olarak koydukları fotoları onlara yolladım. Çünkü kendi kampanya koşullarında örnek olan fotolar ile benim attıklarımı %100 şekilde istenileni veriyordu.


Bu yüklemiş olduğum 2 foto onların kendilerinin örnek olarak gösterdikleridir.Ürün kutusunun sözlükteki tanımı değiştirildi de benim mi haberim yok arkadaşlar ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Sonra tekrardan bana dönüş yaptılar.
Bu sefer dediler ki tamam faturanızda sıkıntı yok ama biz ürünün üstündeki barkodu görmek istiyoruz.
Yani şaka mısınız diye cevap attım artık adamlara çünkü.Gözlerine sokuyorum kendilerinin kutu üstünden çekilmiş bir foto koyduklarını adamlar hala ürünü kasadan sök fotosunu çek öyle at diyorlar.
Yani işin özeti şu adamların kendilerinden haberleri yok.son başvurumu yine kutu üstünden çekmeyin diye kabul etmemişler.
Bundan sonra MSI ürünü asla almam. Böyle kampanya için falan arkadaş varsa da bilsin MSI türkiyenin kampanyadan haberi yoktur.Çünkü adamlar kendi koşullarını bilmiyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.