Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
modem almak zorunlu mu?
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba. yeni abonelik yada hat taşıma işlemlerinde modem zorunlu mu? ben Turknet kullanısıyım, sürekli sorun yaşamaya başladım. farklı bir İSS bulma zamanım gelmiş.



M
3 yıl
Yarbay

Hayır Turknet'te hiçbir zaman size modem satmak zorunda değiller. Ama TTnet Superonline Kablonet gibi firmalarda modemi size zorla satarlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

cevap için teşekkürler. konuda bir yanlış anlaşılma var galiba. ben vodafone için bu bilgiyi sordum. 2-3 yıldır turknet kullanıyordum ama artık sıkıcı olmaya başladı. destek ekibi tam bir fiyasko. saatlerdir detek ekibi geri dönüş yapımıyor. bir mesaj yazdım, 14 saattir cevap veren yok. muhatap yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
M
3 yıl
Yarbay

vodafoneu tavsiye etmiyorum. Ama genelde olay şöyledir, taahhüt veren firmalar modemi de verir 24 ay ayda 10-15 lira modem parası alırlar. Taahhüt vermeyen firmaları deneyebilirsiniz, millenicom, netspeed gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mr.isson76
M
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

merhaba. tavsiye için teşekkürler. Bende sizin gibi düşündüm ve Gıbır.Net'e taşıma işlemi başlattım. memnun kalmazsam farklı bir İSS ye geçerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @miskindvd
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.