Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1398
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer aspire laptop wireless sorunu
A
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

selamlar arkdaşlar. Elimdeki acer aspire 1692 wlmi model laptop'a sabahtan bu yana wireless driverininkurmaya çalışıyorum amane denediysem nafile! KEndi sitesinden driver indirdim kurdum olmadı. İntel'in sitesinden driverini indirdim yine olmadı. Belki işletim sisteminden kaynaklıdır diyerek tekrar işletim sistemi kurdum ve sadece driveri yükledim yine sonuç alamadım. Daha sonra intelin sitesinde wireless detection tool buldum bu seferde bilgisayarınızda wireless ile ilgilibirşey bulunamadı hatası verdi. Acer yetkili servislerini arıyorum hepsi mesai bitimi diye açmıyorlar telefonlarını nedir sorun bilen var mı arkadaşlar? Tez elden cevap verin yoksa bişeyler olacak bana veya laptopa



S
17 yıl
Onbaşı

arkadaşım konuyu açarmısn biraz nasıl bağlanmıyor modemimi görmüyor. modemi görüyor ve bağlantıyı kurduktan sonra internete mi giremiyorsun.
şayet hiç bir modemi görmüyorsa normalde görmesi gereken modemlerin listelendiği ekranda microsftun internet sitesindeki filanca makaleyi okuyun der.
o makalae de bazı şeyler gösteriyor onları yaptığında kessinlikle çözülür. şayet sorun bu değil se modeme bağlanıpta internete giremiyorsan şunu bir dene : araçlar>>internet seçenekleri>>bağlantılar>>yerel ağ ayarları>>ayarları otomatik ayarla seçeneğini tıkla tamam de bide böyle dene.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yarbay

Wireles kartın çipi nedir önce onu öğrenmelisin.
Intel, Atheros....?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Yüzbaşı

Ben problemin tam olarak ne olduğunu anlamadım. Bazı Acer bilgisayarlarda Chipseti kurarken Bi usb alet bilgisayara takılı olmazsa evrensel veri yollarını tanımıyor. Belki bu işine yarayabilir. Wirelesi kurarken exe yi direk çalıştırma. Aygıt yöneticisinden sürücüyü güncelleştir de. Bunu yapmazsan Modem araken sana başka bi program kullanıyorsan onu kullan diyor. Unutmadan wireles ile ilgili bi program var. Onuda kullanabilirsin. Bi acer Laptopa format atmıştım. Böyle yapınca problem olmamıştı.

KOlay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

@ soresvan hayır modem olayı flan değil sorun. Laptoptaki wireless ile ilgili bir donanım bulamıyor.

@devrim karataş söylediğin program tam olarak nedir? pm atar mısın?

@akinci wireles kart değil aslında. laptop centino işlemci sonuç olarak wireless bütünleşik geliyor. Sanırım intel chipsetli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yardım edebilecek kimse yok sanırım? neyse teknik servisle konuştum yarın götürüyorum laptop'u umarım çözüm bulurlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.