Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
473
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TT mun Çağrının Yanitlanması İçin Mesaj Atması
D
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar.
Geçtiğimiz haftalarda ev değişikliği sebebiyle sabit telefonumu ve internetimi taşıma-nakil başvurusunda bulundum. Geçen hafta telefon naklim gerçekleşti ve internetin taşınması için nakil basvurusu yapmam gerektiğine dair bir mesaj geldi.Telefon ederek, birçok kez denedik müşteri temsilcileriyle konuşmalarimda telefonun taşınmasının gerçekleşmediği hataları sebebiyle bir türlü yapılamadı. (Bu arada konuştuğum temsilciler gayet hoşgörülüydüler.) Bugün gidip TT dan nihayet başvuruyu gerçekleştirdik. Sonrasında telefonuma gelen mesaj;
Metni oldugu gibi kopyaladım

"Degerli Musterimiz, nakil basvurunuzla ilgili sizinle bu numara uzerinden irtibata gecilecektir. Kurulumunuzun basari ile tamamlanabilmesi icin 4441444'ten gelen aramalari yanitlamanizi rica ederiz. B001"

Arasanız açardık mesaja gerek yok derdim daha önce defalarca gereksiz yere aranmasaydım.
Yalancı çoban hikayesine dönmüş ki aramadan önce böyle mesaj atmaya ihtiyaç duyuluyor diye düşündüm.

Gün içinde birçok yerden gereksiz mesaj arama geliyo ancak okumadan siliyom bir işe yarıyomu sorgulanması lazım özellikle böyle kurumsal yapılar tarafından.



C
3 yıl
Yarbay

Bunda ne var? Nakil için ekipler adresinize gelecekler. Adresinizde olup olmadığınızı teyit ediyorlar. Olay bundan ibaret.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.