Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
3981
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fm oyuncu özellikleri gizlenmeli mi gizlenmemeli mi?
O
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi siz kariyere başlarken o özellikleri gizleme kutucuğunu işaretliyor musunuz yoksa işaretlemiyor musunuz?

Ben genelde oyuncu özellikleri gizlemiyorum öyle alıştım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 5 Aralık 2020; 13:20:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı

Gizlenmemeli bence. Günümüzde bile birkaç dakikalık arama ve videolarla büyük fikir sahibi olunabiliyor oyuncular hakkında hem de uzun süreler gözlemlemeden. Bu yüzden özellikleri açık oynamak gerçekçilikten uzak olmayacaktır, gözlemledikten sonra da ince ayrıntıları öğrenmiş oluruz.



M
3 yıl
Yüzbaşı

Bence gizlenmemeli gizleyince gerçeklikten uzaklaşıyormuş safsatası var :))

Gerçek hayat da scouting i paran var ise veya ben transfer yapmıyacağım onun yerine oyuncu tarama teknolojilerine paramı vericem diyebilirsin....

Oyunda bunu yapamazsın yani bir kulübün başına geçiyorsun SCOUT ŞEF teklifi yapıyorsun adam kabul etmiyor :)) bu tamamen saçmalık doğal olarak oyun sistemi yapay zekanın gerisin de kalmanı sağlıyor...

Ama oyuncu özelliklerini gizlemezsen, yeteneğin var ise görsel hafızan güçlü ise potansiyeli görebiliyorsun. Bu bile oyun da ki yapay zekanın üst düzey scoutlarına yetişmeni sağlamıyor :)))

Fm de oyuncu özellikleri gizlemek gerçek hayat da futbol oynarken durun 1 dakika ben gözlerimi bağlıyacagım öyle oynamak istiyorum demekki gibi birşey :)))

FM yi bi yerden sonra offline oynamak sıkıyor yani çünki oyunun yapay zeka teknik direktörleri senin taktiğine cevap veremiyor biyerden sonra :))

Geçen draft oynadım rastgele online bi loby e girdim 1 elaman ilk maç çok üstün oynamama rağmen kaybettim sonra dedim ki nerede yanlış yaptım hemen taktik de değişiklik yapıp aynı kadro ile 2 ci maç farklı skorla ezdim :)) şampiyon oldum...

Bence draft online oynamak daha keyifli hatta 3-4 oyunculu normal lig kapışmak strateji geliştirmek online rakiplere üstün kurmak daha zevkli....



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.