Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
30
Cevap
2397
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Asus 31.5 ROG XG32VQR(Bitmek Tükenmeyen Bilmeyen İade Çilesi)Dfs Bilgisayar N11
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

N11 Üzerinden Dfs Bilgisayardan Bu Lanet Mönütörü Satın Aldım Tarih 2019 Kasım Ayı Arkadaşlar 1 Yıldan Fazladır İadeyle Uğraşıyorum Ve Hala Bugün İtibariyle Paramı Alamadım(4.12.2020),1 Saat Önce Thh Kararım Elime Ulaştı (Para İadesi Kararı Verilmiş)

Bakın Başıma Neler Neler Geldi Roman Yazılır

Mönütörde Işık Sızması 2 Kenarda Bariz Şekilde Gündüz Bile Kullanılmaz Haldeydi(Panel Va)

Parlaklık Kısılamıyordu,Belli 1 Miktar Altına Düşmüyordu

Fresync Açınça İnverse Ghosting Oluşuyordu,

3 Gün Kullanamadım Zaten Dfs Bilgisayara İade Etmek İstediğimi Söyledim

"Kesinlikle İade Almıyoruz",Ama Bize Gönderin Bakalım Dediler,Gönderdim,Direk Red Ettiler,Doa Raporu Alınacakmış

Şimdi Süreci Adım Adım Anlatayım:

Dfs Bilgisayar İade Almadı.Reddetti,Doa Raporu İstedi(İlanlarının Altına 14 Gün İade Yazıyorlar Ama İade Yok Ben Sattım Daha Geri Almam Diyor )Asus Servise Benim Adıma Kayıt Açtı Doa Raporu İçin Dfs Bilgisayar,Ankaradan Ups İle Gitti İstanbula
Asus Servis Reddetti,Tekrar Ankara Dfs Pc Gönderdi Monütörü.

N11 Üzerinden İade Talebi Açtım Reddetti Bu Süreç te Dfs Bilgisayar.(Bende Zannediyorumki Doa Raporu Gelecek,Gerçekten Safmışım)

Dfs Pc ye Dedimki "Asus Rma Kodunu Ben Alıcam,Sıkıntılarınıda Yazıp ,Detaylıca Anlatacam" Dedim,Asus Tr Rma Kodu Alıp Sıkıntılarını Yazdım,Detaylı Anlattım,Kod Üzerinde Her Şeyi Uygun Olarak.

Ups Kargo,Ankaradan Dfs Bilgisaray dan Aldı Mönütörü Ve Bana Asus İstanbul Servise Gittiğini Söylediler Telefondan Dfs Bilgisayarı Arayıp Kontrol Ediyorum Ne Oldu Diye,Şimdi Burada Olaylar Akıl Almaz Hale Geliyor Ve Monütör Bu Koca Kutu Kayboluyor,
< Resime gitmek için tıklayın >


Dfs Bilgisayar: "Ürünü Ben Ups Teslim Ettim Diyor"
Ups :"Ben Asusa Teslim Ettim Diyor"
Dfs: "Ürünü Teslim Ettim Asusta Diyor"
Asus:"Bana Ulaşmadı Diyor"
Dfs :"Asus Teknik Servisi Bizi Aradı" "Niye Bu Ürünü Bize Gönderdiniz Demiş" Asus Bunu Yalanlıyor Biz Kurumsalız Kimseye Böyle Konuşmayız Diyor"

Bu Süreç 1 Yıllık Süreç Arkadaşlar Ben Özetini Geçiyorum
Şimdi Dfs Diyorki Ürün Kayboldu,"Asus Kabul Etmiyor,"Ups Kargoyu Tüketici Hakem Hayetine Verdik"
1 Yılı Geçmiş Arkadaşlar,2 Hafta Önce Vermişler Ups Kargoyu Thhye
Bende Bunları Dfs Bilgisayarı Şubat 2020 Ayında Thh Hakem Heyetine Verdim
Hakem Heyeti Tam 11 Ay Sonra Kararı Bana Tebliğ Etti "Para İadesi" Bugün Elime Geçti Tebliği Kağıdı
Aradan 1 Yıl 2 Ay Geçti Ama Ben Hala Ne Paramı Geri Aldım Ne Mönütörümü Aldım,Çünkü Kaybettiler Nerde Olduğu Belli Değil,Paramıda Kurtaramıyorum Bunlardan.Mönötörüde Yok Ettiler /Whatsapp Hattında "Meraklı Değillermiş Benim Monütörüme Diyor 1 De Ben Üstüne Gittikçe )

Dfs Pc Suçu, Ups Kargoya
Ups Kargo, Suçu Asusa
Asus Oralı Bile Olmuyor

"16 Yıllık Firmayız Böyle Bişey Başımıza Gelmedi Diyor" Dfs Bilgisayar Ve Beni Hala Bekletiyorlar 1 Yıl 2 Ay Olmuş

Şimdi N11 Firmasına Thh Kararını Sunup Paramı Geri Almaya Çalışacam,Bence Yine Kurtaramıyacam Gibi Geliyor,Hiç Umudum Kalmadı Bu İşten... Süreçleri Yine Burdan Yazacam.Okuduğunuz İçin Tşk Ederim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 4 Aralık 2020; 13:56:14 >

Geçmiş olsun, umarım sonun kısa sürede çözülür. İnsanımıza verilen değeri özetlemişsiniz. Yüksek vergiler neticesinde bir kamyon para ile ürün alalım,...
Yoruma Git
Yorumun Devamı xImR0 - 3 yıl +3
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

N11 Müşteri Temsilcisine Söyledim," Thh Resmi Evrağı Yüklüycem"
"6 Aydan Uzun Olduğu İçin İade Kabul Edilmiyormuş"
"Elimdeki Resmi Evrak Nasıl Olur Diyorum",Üst Birimlere Söyliyecekmiş,3 Gün İçinde Dönüş Olacakmış Bana Arkadaşlar
11 Ay Sonra Thh Karar Açıkladı Şimdide Bu Çıktı Bakalım Neler Olacak Telefon Bekliyom N11 Den Bakalım Resmi Devlet Evrağını Reddediyor N11 6 Ayı Geçtiği İçin Bakalım Süreçte Neler Görecez Daha...

Edit:Telefonla Arandım Email Verdiler Buraya Thh Resmi Evrağı Göndercem Bakalım Neler Olacak





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 4 Aralık 2020; 14:51:39 >

X
3 yıl
Yüzbaşı

Geçmiş olsun, umarım sonun kısa sürede çözülür. İnsanımıza verilen değeri özetlemişsiniz. Yüksek vergiler neticesinde bir kamyon para ile ürün alalım, bir sıkıntı yaşadığımızda da derdimizi sıkıntımızı çözecek bir kimse bulamayalım..

Gözünü sevdiğimin ülkesi..



-
3 yıl
Yarbay

Çok geçmiş olsun umarım paranızı geri alabilirsiniz. Ülkemizde tüketiciyi koruyan kanun var ama uygulayan maalesef yok. Satıcı ben sattım bozulsada, bozuk gelsede kargoda başına birşey gelsede oralı bile olmuyor yasal 14 günlük iade süresini bile takmıyor. Bu sebeple internetten bir ürün alırken 40 kere düşünmek durumunda kalıyoruz. Ürünü almadan fiyatına bakmadan acaba bir arıza durumunda iade durumunda sorun yaşar mıyım diye. Tekrardan geçmiş olsun umarın en kısa sürede sorununuz çözüme ulaşır.



R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Destek İçin Tşk Ederim Arkadaşlar Sağolun Varolun

N11 Söylediği Email Adresine Gönderdim Thh Kararını,Gerekli Birimler İnceledikten Sonra Bakılacakmış İşleme
Ama Monötörüm Kayıp Şimdi N11 Bana Kargo Takip No Verecek Geri Gönder Diye, 1 Yıldan Beri Kayıp Monötör,Whatsapp Konuşmarını Atacam Benle Dfs Pc Arasındaki,Dfs Ups Tüketici Hakem Heyetine Verdi Aylar Sürecek,Ups Üst Mahkemeye Taşıyacak,Yine Aylar Sürecek,Ups Karara Uymayacak Dfs İçra Takipi Başlatacak Gözümle Görüyorum Resmen İleriyi Şuan Eğer Bu Thh Kararından Netice Alamassam 1 Yıl Daha Bu İş Uzar Dfs Upsden Kazanacakta Bana İade Edecek Ölme Eşeğim Ölme



A
3 yıl
Yüzbaşı

Dfs ten islemci almayı düşünüyordum bende, niye piyasadaki en dip fiyatı verdikleri belli oldu.
Tray islemci belki bozuk belki pinleri yamuktu duzeltirken kirdilar bir dunya halt olbilir diye dusunurken simdi kargoya hiyar yada patlıcan da koyabilirler diye dusunmeye basladim.

umarım emeğini kurtarırsın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

Durum nedir bilmiyorum ama en başta büyük hata yapmışsın. Beğenmedim diye, tüketici yasasındaki kanunu gösterip iade etmen gerekiyordu aksi taktirde bütün satıcılar rapor istiyor. Hepsiburada bana da böyle söyledi ama 14000 TL'lik monitörü bu şekilde iade ettim.



K
3 yıl
Binbaşı

Bende aynı durumu yaşamaktayım asus'un xg27wq model bir monitörünü aldım yılbaşından önce vatan bilgisayar topkapı şubesinden ürün aldıktan sonra kurulumu 3-4 gün sonra yaptım üründe aşırı ışık sızması ve kasa ile panel arasında açıklık vardı ve monitör geç açılıyordu şu an eski monitde öyle bir sorun yok yani ekran kartı falan değil sorun , vatana gittim bana servise vereceklerini söylediler 14 günlük iade değişim hakkım var dedim ama vatan bilgisayarda bu süre 1 günmüş aynı gün gelirsen sözde değiştiriyormuş neyse tartışmadım imkanınız varsa servise siz götürün dediler çünkü kargo süresi süreci uzatırmış bende topkapıdan kalktım karşıya ümraniyeye ürünü full kutu teslim ettim ,Garanti durumu doa yazıyor 1 haftadır bekliyorum bu kadar beklediğim için para iadesi isteyeceğim umarım gelir.

Sanada geçmiş olsun cidden ben bir haftada kafayı yedim Allah yardımcın olsun ne diyim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
3 yıl
Yüzbaşı

6-7 aydır beni de uğraştırıyor Asus. en sonunda DOA belgesi vereceğiz onunla satın aldığınız yere gidip hediye çeki gibi istediğinizi alabilirsiniz dediler. belgeyi kargoya vermişler ama bana mail atacağız demişlerdi. sonra yok mail olmaz kargoyla gönderiyoruz normalde dediler, kargo takip kodu verin o zaman dedim yok daha verilmemiş dediler...
sonra tekrar aradım başka bir mh temsilcisi kargo kodunu verdi nasıl olduysa. takip ettim telefon numaramı yazmamışlar adres eksik yazılmış kargo geri dönüyor. Adana dağıtım merkezine gittim geri dönmeden yakaladım aldım belgeyi de satın alınan yere gittim farklı ürün aldım farkını ödeyip.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KuvvetMira27
K
3 yıl
Binbaşı

Ben direk servise elden teslim ettim ürünü inşallah o kadar süre sürmez ya bi dünya para verdik paramızla rezil olacağız.Bir an önce şu doa raparunu verirler inşallah


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @izengel
H
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam geçmiş olsun bende dfs den asus anakart almıştım. Tam bir ay önce iade etmek için gönderdim. Neyse ki bugün iademi alabildim. Whatsapp mail telefon heryerden ulaşmaya çalıştım bu süreçte en son whatsappdan cevap bile vermiyolardı. Güvenimi baya sarstılar. Bu firmadan alışveriş yapacaksınız iki kere düşünün derim. Zaten anakartı dfs den aldım ama ürünü eksen bilgisayar gönderdi falan garip bir sistemle çalışıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yüzbaşı

arızayı kabul ettikten sonra 45 gün falan sürdü sanırım, bir ayı geçiyor yine yani. bende arızayı da kabul etmediler, sürekli servise gönderdim geri geldi falan ondan sürdü 6-7 ay.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @KuvvetMira27
K
3 yıl
Binbaşı

Ekran kasa arasında açıklık var

< Resime gitmek için tıklayın >
Eski monitörümle aralarındaki ışık sızması farkı


< Resime gitmek için tıklayın >
Ve son olarak bilgisayar açılıyor ekran bir süre sonra geliyordu yeniden başlatınca bios ekranı geliyordu fakat kapattıktan sonra açınca ekran bilgisayar açıldıktan sonra geliyordu yani birden fazla sıkıntısı var , alırken rog serisi aldım ki hiç proplemi olmasın diye aldığım en proplemli monitör çıktı hiç mi test etmemişler aklım almıyor eski 6 yıllık aoc monitörüm daha kaliteli aklım almıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @izengel
B
3 yıl
Binbaşı

Kavisli panel ise bende kesinlikle iade kabul etmezdim

Sorun satıcı firmada değil sorun kavisli panel üreten firmadadır

TV firmaları kavisli panele lanet okudu siz kavisli panel almaya devam edin

Nedeni

Panelde %100 ışık sızması olacağı belli

Panelde %100 homojenlik kötü olmayacağı belli

.
.
.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Ocak 2021; 13:17:0 >

B
3 yıl
Binbaşı

Tüketicilerin zarar görmemesi için

1.YOL

xx.xx.xx tarihinde dolar kuru 5 tl ödenen para A tl ise (A / 5 = ... Dolar) ödemesi bu şekilde olması gerekir

2.YOL

6 Ayda Ana para + %5
12 ayda Ana para + %10
18 Ayda Ana para + %15
24 Ayda Ana para + %20

ödenmesi gerekir



K
3 yıl
Binbaşı

Dostlar ben ürünü 11 ocakta elden teslim ettim 2 gün cevap gelmeyince destek bölümünden mesaj attım resimli belgeleri, biraz önce cevap geldi raporu çıktı 18 inde alabilirsiniz diye sitemde arıza inceleniyor yazıyor ama destek ekibi doa raporunun çıktığını söyledi.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bütün Sıkıntı Yaşayan Arkadaşlara Geçmiş Olsun
Ben Hala Thh Heyeti Kararım Olmasına Rağmen Para İadesini Alamadım 1 Yıl 2 Ay Oldu Ürünü İade Etmek İçin Uğraştığım Zaman. N11 Thh Kararını Yolladım Paramı Vermiyorlar 1 Yıl Olacak Paramı Alamıyorum N11 Thh Kararındaki "Para İadesini" Yok Sayıyor.

@n11





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 13 Ocak 2021; 20:54:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @n11
N
3 yıl
Yüzbaşı

Merhaba Roronoa zoro,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. 

n11.com




Bu mesajda bahsedilenler: @Roronoa Zoro
H
3 yıl
Yüzbaşı

Alışverişlerim de özellikle monitör gibi gözle görülüp alınması gereken ürünlerde amazon dışında hiç bir yerden alışveriş yapmıyorum. Amazon müşteri memnuniyetine çok dikkat ediyor. Aldıktan 1 ay sonra bile monitör iade edenler olmuştu amazonda. N11 müşteri memnuniyetine önem verseydi amazon gibi size yardımcı olurdu. Bir de her malın bir alıcısı vardır diye bir söz var. Ürün eger kusurluysa 2.el olarak ya da teshir ürün olarak gerekli kontrolleri yaptıktan sonra biraz daha ucuz fiyata satılabilinirdi bu monitör. Yazık 1 yıl 2 ay siz magdur edilmişsiniz. N11 den ben bir daha hiç bir şey almam. Bu siteler kendilerine çeki düzen vermeliler. Tüketiciyi çok hafife alıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam Koskocam 25,30 Kiloluk Kutuyu Kayıp Etti Dfs Bilgisayar
2 El Satamıyorum Ürün Kayıp
Dfs Pc Parayı Vermem,Ups Kargo Bana Verirse Veririm Diyor,Thh Ye Vermişler Upsyi
N11 1 Ay Önce Attım Thh Kararını,İşleme Koymuyorlar Şuan

Ne Yapacağı Şaşırmış Durumdayım 2019 Kasım Ayından Beri Hocam Bakın 2021 Oldu Paramı Alamadım Hala


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @harunefetr