Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
4592
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2. El Modem Alınır mı? Öneri
S
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda internetimi değiştirmeyi ve vdsl bir modem almayı planlıyorum. Sıfır modemlerin fiyatına baktığımda 250-300 tl hatta 400-500'lere kadar çıkanları var ve bu beni aşar. Bu yüzden ben de 2. el almayı düşünüyorum. Ufak tefek araştırdığımda çok eski model almayın, iyice kontrol edin öyle alın gibi şeyler denilmiş. Hangi modem yenidir eskidir onu da pek bilmiyorum. Letgo'da falan bakınca çoğu kişi alttaki modemi koymuş. Eğer bu iyiyse alabilirim. Bu arada geçmeyi planladığım internet Türknet 35 mbps paketi. Altyapım bu kadarını desteklediği için 35 düşünüyorum. Bu internet için görüşleriniz neler? Tamam altyapı ile alakalı, farklılık gösteriyor ama denemeden bilemem. Tabii bu forumda Türknet'i çok fazla kötüleyen varken bu soru ne kadar doğru olur bilemem ama yine de görüşleriniz önemli.
< Resime gitmek için tıklayın >



K
3 yıl
Çavuş

elektrik kesintisi sonrası modemin internet ışığı bir daha yanmaz oldu, türk telekomun verdiği modemdi. İstanbul anadolu yakasında bir bilgisayarcı dükkanı buldum internetten, telefon etmiştim gel var burda ikinci el modem ayarlarız sana bir şey dedi ben de gittiydim. Yığınla modem vardı dükkanda, nerden buluyorlar bu kadar ikinci el modemleri bu herifler merak ediyorum cidden. Neyse asıl konuya gelelim. 50 tl ye ikinci el türk telekomun verdiği modemlerden ayarladılar hemen, dükkandan çıkmadan da gerekli testleri yaptırdım çalıştığından emin olmak için, sağolsunlar hemen kabloları bağlayıp modemin internet bağlantısını kontrol ettik, çalışıyordu. Google a falan giriliyordu bilgisayardan. Ben de aldım 50 tl ye. 2 yıldır belki daha üzün süredir kullanıyorum hala ilk aldığım günkü gibi tıkırında çalışıyor. 2. el candır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
3 yıl
Yüzbaşı

Airties 5650 almıştım 2 sene önce 50 liraya Letgodan.Simdi güncel modemim bozuldu.İş görüyor.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Z
3 yıl
Binbaşı

Modemlerin ömrü vardır. Sakın ikinci el modem alma. Git orta sınıf bi modem al. Mesela Tenda V300





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 8 Aralık 2020; 3:59:53 >

M
3 yıl
Teğmen

Benimde modem almam gerekiyor da . Şuan 12mbps net paketim var . Alt yapım yenilendi kontrol ettiğimde 50mbps alabileceğimi gösteriyor geçermiyim bilmiyorum şuan için aldığım hız bana yetiyor . Ama hem şimdi hemde geleceğe yönelik uygun fiyatli modem öneriniz var mi işimi görecek



A
3 yıl
Yarbay

Tplink VDSL modem almıştım Türk Telekom'dan Kasım 25'de. Sonra fiberli bir adrese taşınınca boşa çıktı. 150 TL'ye bırakabilirim 2-3 gün kullanılmış sıfır TP-LINK VDSL modem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.