Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
802
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Warzone Server Disconnect sorunu
N
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar her şeyi denedim bu sorunu gideremiyorum. İnternet kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 14mbit hız var normalde hiç kopma olmuyor. 1 ay modemi resetlemesem yine de kesinti yaşanmıyor ancak Warzone oyununda birden oyun atıyor. Az önce telefonun mobil bağlantısını paylaşarak girdim bu sefer lobideyken attı. 4.5g hızı düşüktü sinyalden dolayı. Yani oyunun tamamen internet bağlantısı kötü olunca atıyor sonucunu çıkardım. İnternette genelde grafik ayarlarından bahsetmişler ama alakası yok bence. İnternet bağlantısını test edebilsek oyun içinden anlık kesintiler oluyor mu olmuyor mu. Belki bu sayede sorunu çözeriz. Bunu deneyebileceğimiz program var mı.

Kullandığım internet yerel bir internet. Bizim İnternet ismi.. Bulunduğum bölgede bir çok kişi bunu kullanıyor. Dışarıda bir cihaz var Wifi üzerinden bunların bağlantısnı alıp evlere dağıtıyorlar. Direk modeme ulaşma imkanım yok. Sadece benim dağıtıcı olarak kullandığım zyxel modem var ama o da dışarıda ki kutudan gelen kabloyu ip dağıtıcı olarak kullanıyor. Micro Tik cihazına gidiyor onun şifresini bilmiyorum. Servis sağlayıcı biliyor sadece.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.