Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
393
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Chrome YouTube koyu tema gecikmesi ve ayarları değiştirememek
X
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dün gece bilgisayarıma format attım, lisans kaydım Windows hesabımda olduğu için hemen ayarlarım vesaire her şey senkronize edildi. Bilgisayar ismi cismi. Sonra Chrome indirdim, malum onda da hesabım var ve senkronize kullanıyorum, ona da girdim senkronize etti yer işaretlerim şifrelerim geldi.

Bugün fark ettim, YouTube'da hiçbir ayarı değiştiremiyorum. Temayı açık yapacağım örneğin, sayfayı yeniden yüklediğimde "cihaz teması" ayarına geri dönüyor ve o da koyu tema ancak şöyle bir şey var, YouTube'yi her açtığımda önce bir beyaz tema yükleniyor 1 saniyeliğine, sonra koyu temaya geçiyor. Aynı şekilde dil ayarlarını vesaire de hiçbir şeyi değiştiremiyorum, eski ayarlarına geri dönüyor. Google hesabıma bağlı sadece iki cihaz var, birisi bu bilgisayarım, diğeri de telefonum başka bir cihaz bağlı değil. Arada bir senkronizasyon sorunu var gibi ancak ne denediysem çözemedim. Sorunu da anlayamadım zaten tam olarak. Önerisi olan var mıdır?

Bu arada aynı sorun Opera'da yok. Orada değişiklik yapabiliyorum veya önce açık sonra koyu tema yüklenmesi gibi bir durum yok.

Senkronize edilmiş verileri sıfırlamayı denedim, çözüm olmadı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.