Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Merkezi uydu ve digiturk
B
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar merkezi uydu sistemi olan yeni bir apartmana taşındım. Daha önce televizyon için çanak anten ve kablo tv kullanmıştım. Merkezi uydunun nasil oldugunu bilmedigim icin yoneticiye danıştım o da televizyoncular direk ordaki kabloya baglayacak bu kadar dedi. Çanağa gerek yok kısaca ögrenmiş oldum. Bide digiturk de oldugunu söyledi kutu alacaksin sadece sonra izleyebilirsin dedi. Önce hic sallamamıştım digiturku ama simdi lig maçlarını takip etmek istiyorum. Ama "apartmanda digiturk var" cümlesini pek anlamadım. Ben digiturk kullanmak için abonelik ücreti ödemeyecek miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Yüzbaşı

"Apartmanda digiturk var" ifadesi, digitürk altyapısı (Çanak, terminal, kablo, vs.) olduğunu gösterir. Digitürk yayınlarını izleyebilmek için abone olmanız ve digitürk uydu alıcısını kullanmanız gerekir. Bir de akıllı TV'niz var ise beinconnect uygulaması ile internet üzerinden seyredebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.