Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
2K(2560 x 1440) ÇÖZÜNÜRLÜK 24'' MONİTÖRDE VERİM SAĞLAR MI?
L
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba. öncelikle ben profesyonel bir oyuncu değilim arkadaşlar. tabi ki zevkine oynadığım şeyler var ama keyfime göre zaman geçiyorum. benim için en önemli şeylerden biride paneldeki o netlik ve renk. daha önce philips 241E1SCA almıştım ama almaz olaydım. çünkü hala şuan kullandığım ekran ips ekran ve ben bu netlik ayarına çok alıştım.ve tabi ki canlı renklerede. ama VA panelin soluk,bulanık ve özelliklede o hafif beyaz ışıklı ekranını görünce beynimden vurulmuşa döndüm desem yeridir. o yüzden amazon'a hemen geri iade ettim ve yeter ulan diyip şuan bu 2k çözünürlüklü acer Vg240yubmııpx tv yi almayı düşünüyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

evet biliyorum ki 2k için en uygun ekran boyutu 27'' ama bu bana hem fazla hem de büyük geliyor. daha önce 24'' i philipsten tecrübe ettiğim için o boyutta karar kıldım. ama bu ölçüde hemd e 2k olan bu tv yi görünce aklıma çok yattı. dp olması( kablosuyla) + 2 adet hdmi olması + ve tabi ki ips ekran olması beni cezbetti. 144 hz takıntılı biri değilim. zaten o frekansı verecek ekran kartım yok. gtx 1050ti kullanıyorum. 75 hz + 1ms bana fazlasıyla yeter. o yüzden tek takıntım bu netlik ve renk konusu. çünkü bilgisayarı sadece oyun için değil bir çok işlevsel özellikle de kullanıyorum.

yani demek istediğim bu boyutta 2k olur mu? olursa görüntüde sıkışmalar olur mu? yada renk kayıpları? veya başka problemler. veyahut 27'' e göre daha mı iyi performans alırım?

yorumlarınızı bekliyorum





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laniakea -- 21 Kasım 2020; 22:54:27 >

S
3 yıl
Yüzbaşı

oyunlarda hiç aa açmazsın iş yapar bence



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.