Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
808
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Casper firması tarafından dolandırıldım !!
[
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2020 ocak ayında Sr002101487 seri numarasına sahip Casper Excalibur gaming masaüstü bilgisayar aldım, geçen ekim ayında cihazın anakartı arıza yaptı, servise gönderdiğimde anakartın yandığını ve değiştirilmesi gerektiğini belirtti müşteri hizmetleri yetkilisi ve bunun için benden 1437 TL ana kart ücreti istediler, cihazın daha 15 ay daha garantisi olduğunu ayrıca aynı model sıfır anakartın birçok alışveriş sitesinde 800-900 TL arası olduğunu belirttim, telefondaki beyefendi bizim fiyatımız bu dedi, peki ana kart değiştiğinde bilgisayarım çalışacak mı diye sordum, kesinlikle efendim bütün testleri yapıp öyle gönderiyoruz dedi, yayıncı olduğum için daha fazla vakit kaybetmek istemedim ve istedikleri 1437 TL'yi verdikleri Garanti Bankası IBAN 'ına yolladım, wassuptan da dekontunu paylaştım, neyse cihaz 1 hafta sonra geldi fakat bu seferde görüntü hatası alıyordum, ekran kartındada sorun vardı, geldiği gün tekrar servise gönderdim, durumu hem kağıda hem de wassup destek hattından yazdım, cihaz ellerine ulaştığı gün tüm onarımlar yapıldı adresinize kargoluyoruz diye SMS attılar, kutuyu açtım fakat gönderdiğim güç kablosunu tekrar kutuya koymamışlar, neyse çarşıdan güç kablosu aldım PC yi açtım fakat değişen hiçbir şey yok, cihaz gönderdiğim gibi geri gelmiş hatta ekran kartının üstünde toz bile var yani adamlar cihaza dokunmamış bile!, yasal haklarım neler öğrenmek istiyorum, bu işin peşini bırakmaya niyetim yok, Casper'dan kesinlikle uzak durun!

https://streamable.com/biojdp

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



[
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Casper türkiye sosyal medya hesaplarındada durumu anlattım engellemişler beni

Edit: an itibariyle wassuptanda engellediler, bakın en ufak bir küfür, hakaret bi şey yok, bu ülkede hakkını aramak suç oldu...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Harun] -- 16 Kasım 2020; 14:45:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
3 yıl
Binbaşı

Hocam ekran kartının grafik çipi arızalanmış çip değişimi casper yapmaz ekran kartı değişimi yapması lazım 15ay garantisi olan bir bilgisayarın anakart ve ekran kartını koşulsuz şartsız değiştirmesi lazım eğer herhangi bir yetki dışı müdahale sıvı teması vs olmadıysa makinana.

fatura ve servis fişleri artı whatsapp konusmaları ile yaz bi dilekçe ver tüketici haklarına ver mahkemeye fatura bedelinin sana iadesine karar verilir en geç 3 ay içinde casper firmasının ne kadar lanet olduğunu bilirim seni çok iyi anlıyorum casper yetkili bayiisinde çalışıyordum istanbuldaki firmalarına çok makina gönderdim bazıları gönderdiğim gibi arıza yok test ok diyip geliyordu fakat arıza hala devam ediyordu



F
3 yıl
Yarbay

Yayincilik ne oluyor ? Baku-Ermanistan hudut hattinda gorev yapan basin mensuplarindan iseniz Allah yardimciniz olsun tez vakit vatana donmeniz geregiyle. Ekmek parasi kazanmak zor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
3 yıl
Yüzbaşı

wassup?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.