Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
1994
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Nioh 2 The Complete Edition (Çıktı) [PC ANA KONU]
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Nioh 2 – The Complete Edition'ı PC (Steam) için duyurdu.


5 Şubat 2021'de çıkacak.
<p class="ql-align-center"> </p>
Ana oyun, üç indirilebilir içerik ve bonus Valve miğferi içerecek ve ultra geniş ekran uyumluluğu, 4K, HDR, 144Hz ve 120FPS desteği sunacak.
<p class="ql-align-center"> </p>
Oyunun yapımcısı Fumihiko Yasuda: "Nioh 2'yi sabırla bekleyen sadık PC oyuncularına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Team Ninja olarak Nioh 2 – The Complete Edition üzerindeki son dokunuşları yapmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz ve bu sürükleyici masocore oyunu zengin grafiksel özelleştirmelerle birlikte deneyim edeceğiniz için çok heyecanlıyız. Bıçaklarınızı hazırlayın ve karanlığınızı serbest bırakın." 


Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 5 Şubat 2021; 21:28:0 >

R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

249 liradan açılmış ön siperişe.

https://store.steampowered.com/agecheck/app/1325200//



F
3 yıl
Yarbay

İlkini inatla 30 TL altına düşürmüyorlardı. 1 yıldan fazla beklemiştim. Sonra yavaş yavaş düşmeye başladı. 23 TL'ye ilk oyunu alınabiliyorken kim neden versin 250 TL. Meraklısı gider Sekiro alır.

100 TL olsa kaçmazdı orası ayrı.



A
3 yıl
Yarbay

Hobaaa bekliyordum süper haber çıkınca oynarım



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Q
3 yıl
Binbaşı

Direk pre-order yaptım , ilki amatör bir çıkış yapmıştı zira ne ile karşılıcağını bilmiyordu firma bu bağlamda çok kasmamıştı şimdi "PC > ALL" farkına vardı, güzel bir çıkış yapması muhtemel, ilk yapımı halen oynuyorum.

Not: Şimdiden bilgilendirme gamepad tavsiye edilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 15 Kasım 2020; 9:23:12 >

A
3 yıl
Yarbay

Upup



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
3 yıl
Yüzbaşı

Coop oynamak isteyen çıkar mı



G
3 yıl
Yarbay

İlk oyunu severek oynamıştım ama biraz fazla kanserdi bana göre. Bossları geçtim düz düşmanlar bile hayvan gibi vuruyordu. Daha dengeli yapmışlardır umarım



K
3 yıl
Yüzbaşı

Bu oyunu bekliyordum uzun zamandır. Beraber oynamak isteyen olursa takılalım. %25-30 indirimli almak için key-gift bölümünde bir hafta harcadım ama nafile bir türlü satın alamadım. Hep acayip tipler denk geldi satıcı olarak, 5 dkda halledilecek alışveriş yılan hikayesine döndü. Steamdeki mevcut fiyattan alacağım sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı

Bnde arkadaş arıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @kortor
E
3 yıl
Yüzbaşı

Oyun çıktı ama ses seda yok konuda



.
3 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar coop oynamak isteyen varsa pm atsın, 1. bölgeyi temizledim, 2'den tam gaz devam.



Z
geçen yıl
Yarbay

Hoca bitir artık şu oyunu ya haftalardır ne zaman görsem Nioh 2 oynuyorsun.

@GATIRCAN




Bu mesajda bahsedilenler: @GATIRCAN
G
geçen yıl
Yarbay

1,5 aydan fazla olmuş başlayalı Az kaldı az. Ana senaryo bitti son DLC bölgesine geçeceğim.

Oyun çok güzel olmuş. İlk oyundaki kanser zorluğu biraz budamışlar (Bazı DLC bölümleri hala zor ama biraz uğraşınca hallediliyor).
Combat olarak zaten iyi olan ilk oyunun üzerine bir iki ekleme yapılmış. Çok tatlı olmuş.

Bu oyundaki duruş olayı çok hoşuma gidiyor. Silahınızı alçak, normal, yüksek pozisyonda tutup ona göre çabukluğunuzu ve hasarınızı değiştirebiliyorsunuz. Bu detay dövüşlere hem taktiksel bir hava katıyor hem de saldırı çeşitliliğinizi artırıyor.

İlerde daha çok oyun kullanacak bu sistemi bence. Dark Souls'ta falan combat bir süre sonra sıkıyor. Sürekli L1-L2 yapıp aynı saldırıları yapmaktan bıkıyor insan. "Duruş" sistemini kullanarak biraz çeşitlendirebilirler oynanışı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
geçen yıl
Yarbay

Seni oynarken gördükçe ben keyif alıyorum resmen. Dragon's Dogma oynadığım zamanları hatırlıyorum. Nasıl da geniş geniş oynayabiliyordum 80 saatte hemen her şeyi yaparak bitirmiştim. İlk Nioh oyunu efsaneydi kesinlikle. Üç dört saat oynamıştım en fazla ama o bile yetmişti. Souls oyunlarından daha iyi olduğu pek çok yönü vardı. İkinci oyun da eminim çok iyidir ama iki oyunu bitirmem şu şartlarda aylar alacaktır. 105 saat oynamıştın daha yeni dlcye geçeceğim diyorsun mesela Nioh 2 için. Gerçi ben daha Dark Souls 3, Sekiro ve Elden Ring oynayacağım. Bir heves aldık kış indiriminde ama kim bilir kaç ay sonra sıra gelecek onlara da.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GATIRCAN
G
geçen yıl
Yarbay

Son bir görevim kaldı sanırım. Hesapta bu hafta sonu bitirecektim ama sonlara yaklaştıkça zorlamaya başladı. 2 aya yakındır oynuyorum bitmedi namussuz.
Şu bitsin de oyunlara ara vereceğim biraz.

Senin işin daha fena. O oyunları bitirmek en az 200 saat

Bence bir oyun max 50 saat sürmeli. Eskiden ne güzeldi yaw 10-15 saatte paketleyip gönderiyordun oyunu. Şimdi elimi attığım oyun 50-60 saat sürüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 15 Ocak 2023; 19:36:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
Z
geçen yıl
Yarbay

Ya sorma. Ben çalışmaya başladıktan sonra haftada bir oyun hedefi koydum. İşte hafta içi günlük 3-4 saat oynasam beş günde 20 saat yapar, 15 saat civarı da hafta sonu oynasam toplamda 35 saat civarı bir oyunu bitirmeye fazlasıyla yeter diyorum. İkinci haftaya sarkınca sıkıyor artık zaten eskisi gibi zaman da olmayınca farklı oyunlara geçeyim diyorum. Rdr 2 oynadım bir süre sonra rushladığım halde 50 saat sürdü ikinci haftanın sonlarına doğru bitirebildim. Bence de oyun fazla uzun sürmemeli. God of War oynuyorum şu sıra, Cuma'dan başladım 25 saat civarı oldu sonlar geldim bu akşam biter muhtemelen. Çok ideal bir süre bence hafta sonum full bununla geçti mesela verimli oldu.

Benim listede şimdi Last of Us çıkana kadar Days Gone, Cyberpunk 2077 falan var. Bunlar ikinci haftaya sarkabilir mesela. Soulslike falan tamamen koptum gibi bu yüzde. 200 saat bayağı kötümser olmuş yalnız ben howlongtobeat sitesinden baktım üç oyun toplamda 120 saat civarı sürecek diye kendimi kandırdım. Gerçi rehbersiz bodoslama dalsam beş yüz saatte de bitiremem de neyse. Zaman varken günceli yakalayacak pc yoktu şimdi pc var oyun yok. Hayatın cilvesi işte bu da. Neyse ki ağır bir işim yok vaktim oluyor oynamaya.

Sekiro'yu ne zaman oynayacaksın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GATIRCAN
G
geçen yıl
Yarbay

Çok da her oyunu oynayacağım diye kasma. Çoğu vakit kaybı. Açık dünya oyunlar özellikle. Oyun süresinin yarısından çoğu bir yerlere koşturmakla geçiyor. Zamanında RDR2 yi bu sebepten bıraktım. At üstünde oraya git buraya git napıyorum lan ben diyip bırakmıştım.

Nioh'u bu hafta bitiririm. Beklediğimden çok uzun sürdü ama sıkmadı hiç. Sıkmaya başladıkça yetenekleri sıfırlayıp farklı build'ler denedim. Oyunun ömrünü bayağı uzattı.
Nioh'u bitirince 1-2 ay ara veririm. Bunun yüzünden dizi, film falan da izleyemedim hiç

Listemde Last of Us ve Monster Hunter Rise var. Bir de Sekiro tabii


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zebercet
U
geçen yıl
Teğmen

Hocam, bu Nioh'u gamepad ile mi oynaman gerekiyor?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @GATIRCAN
G
geçen yıl
Yarbay

Çok fazla tuş kullanılıyor. Klavye fareyle biraz zor olur bence. Gamepadle oynarsan daha iyi olur.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 16 Ocak 2023; 10:49:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.