Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
513
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Uygun Maliyetli Mesh Sistem
K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere evimdeki kablosuz internet sorunlarını gidermek amaçlı uygun maliyetli bir mesh kurmak istiyorum. Kablonetin Netmaster Infinity 401 modemini kullanıyorum. Bilindiği üzere wifi alanı çok düşük olan bu modemle oda dışında verim elde etmek imkansız. Özellikle 5ghz bandında verim almak için öncelikle ac destekli bir access point düşündüm ama oda değiştikçe bağlantı değiştirme gerekliliği sıkıntı olacağı için bundan vazgeçip mesh sistemine yöneldim. Tp-Link'in Deco E4 ikili modeli 800 lira civarında. Yorumları inceleyebildiğim kadarıyla pek sorun yaşayan yok gibi.
Daha uygun maliyetli diğer bir alternatif ise Keenetic Extra + Keenetic City ikilisini kullanarak mesh yapmak. Bu seçeneğin de maliyeti an itibarıyla 340+189= 529 TL. Keenetic yorumları da ilginç şekilde çok değişken. İyi diyen göklere çıkarıyor, kötü diyen yerin dibine sokuyor. O yüzden fikirlerinizi almak istedim, hangisini önerirsiniz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 12 Kasım 2020; 21:21:27 >

Y
3 yıl
Onbaşı

Keenetic daha iyi herkes seviyo



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Daha uygun maliyetle bir üçüncü seçenek olarak Tenda Nova Mw3 (340 Lira) mesh setini sipariş ettim. Kullandıktan sonra elde ettiğim performansı yazarım. Cevap için teşekkürler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
3 yıl
Yarbay

Hep derim ki doğru konumlandırma öncelikli ilkeniz olmalı.

Ne alırsanız alın bunu yapmazsanız verim alamazsınız.

Şahsi olarak bu markalar arasında Keenetic derim ki, sizde direk maliyet demişssiniz....


Neden Keenetic Kullanıyorum?

Basit kurulum
Basit arayüz
Profesyonel özellikleri barındırması
Güncelleme alması
Uzaktan erişim
Müşteri hizmetleri
4 yıl uzatılmış garanti
ve hızla büyüyen kitlesi..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.