Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
258
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Su Arıtma Cihazları Hakkında Her Şey
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Uzun zamandır böyle bir video çekmek istiyordum. Video işin gerçeği beni korkutuyordu. Oldukça geniş bir konu ve insanları yönlendirmeyi hiç sevmem.
Sonuçta su arıtma cihazı satıcısı gibi gözükmek istemem. 2 gün videoyu çekmem sürdü. Hazırlıklar yaptım. Kavramları araştırdım ve eksik bilgileri tamamladım.
Ph, ters ozmoz, karbon filtre, membran vesaire konularını yani filtre işlevlerini anlatmaya çalıştım. Güzel bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Aslında kanalımda bu şekilde derleyip topladığım oldukça fazla video var fakat sanki evrenin boşluğunda kayboluyor. Mükemmel bir video diyemem tabii ki, eksikler illaki vardır fakat kaynak olması açısından iyi bir kaynak diyebilirim.
Konuyla alakasız olacak ama bir anımı anlatmak istiyorum.
Star wars last jedi filmi çekim aşamasındayken senaryosunu anlattığım bir video çektim. Tek tek şöyle olacak. snoke aslında sidious'un yansıması/avatarı vesaire diyerek anlattım.
Adımız jhon olmadığı için ve amerikalı da olmadığımdan 500 kişi izledi.
Neyse film gösterime girdi ve aynen benim anlattığım senaryo ortaya çıktı. Duyulmadı bile... Geçen ay birisi videoun altına yorum yazmış "avatar değil, klonu "
dedim kardeş videonun çekildiği tarihe bak. Sonra pardon diyerek özür diledi.

Konya'ya dönersem pardon konuya. Su arıtma cihazları kurulumu ile de ilgili 2 videom var. Sanırım kim evinde kuruyorsa o videodan kuruyordur. Altında sürekli sorular soruluyordu, yok membran ne işe yarar? suyun ph değeri kaç olmalı? ne kadar soru varsa bu videoda hepsine cevap verdim
Kendime göre damacana su mu yoksa su arıtma cihazı mı sorusuna da cevap verdim.

Bütün konuları toplayarak yüzüklerin efendisi dediğim videonun linkini koyuyorum. Umarım bu video tutar ve boşlukta diğerleri gibi kaybolup gitmez çünkü güzel bilgiler ve emek var, aranan şeyler var. Video linkini aşağıya bıraktım.
Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 9 Kasım 2020; 18:19:21 >

W
3 yıl
Er

saat 18 de izleyeceğim. Video kapak resmin güzel bir videoya benziyor izlenimi oluşturdu bende. Su arıtma cihazları ile ilgili bütün bilgileri toplama fikriniz güzel fikir olmuş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.