Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Turknet Kopma Problemi
A
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar Türk Net'i kullanmaya başlayalı bir ay oldu. Bir aylık süreç içerisinde farklı sorunlar yaşadım. Son günler de yaşamış olduğum sorun ise kopma problemi.

İnternet alt yapım Max 16 mbps kaldırıyor ancak Türk Netten hizmet almaya başladığımdan beri bu hızda verimli bir kullanım yaşayamadım. Bende kendi talebimle internet hızımı 12 mbps olarak sabitlettirdim. Bu şekilde yapınca bir kaç gün sorun yaşamadım. Ancak dün geceden beri internet erişimim ara ara kesilmekte. Modemde ki tüm ışıklar yanıyor, ama internet erişimim kendiliğinden gidiyor. Modemi kapayıp açınca düzeliyor bir müddet sonra tekrar aynı sorun oluyor.

Bazen ise kısa süreliğine erişim gidip düzeliyor. Türk Netten stabil bir internet alabilmek için defalarca destek talebi attım bir çoğuna gelen yanıt hattınız da bir problem gözükmüyor idi.

Daha önce türk telekom kullanıyordum ve tam 24 ay kullandım bir kez bile destek talebi, arıza kaydı oluşturmadım. Çünkü hiç bir sorun yaşamadım. Ancak Türk Nette neredeyse 3-4 günde bir destek talebi oluşturmak zorunda kalıyorum.

Lütfen artık internet hizmetimi stabil hale getirin veya başka operatöre geçeyim.

@TurkNetDestek




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNetDestek
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.