Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
923
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Covid geçirip saç dökülmesi, hafıza problemleri vb. sorun yaşayan var mı?
K
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Temmuz ayının başında sadece tat koku kaybı yaşayarak, herhangi bir halsizlik öksürük vs olmadı. Yani çok hafif atlattım. Tat koku yaklaşık 12-13 günde yavaş yavaş gelmeye başladı.

Özellikle son 1 aydır kendimde bazı sıkıntıların farkına vardım.
Şu haberi görünce de tescillemiş gibi bir durum oldu. https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/hastalarda-yeni-korku-kronik-covid-19-6109462/

Dikkatim ve hafızam zayıf birisiyimdir. Ama son zamanlarda resmen 20-30 iq kaybettiğimi hissediyorum. Çevremdeki herkese "ben bi mallaştım" diyordum zaten.

Ciddi bir saç dökülmesi var. Kafamın tepe kısmı açılmaya başladı (yaş 28).

Tat koku %100 yerine gelmiş değil. Özellikle koku konusunda en az %30'luk bir kayıp devam ediyor.

Buna benzer semptonlar gösteren var mı? Ne yapmalıyız? 1 haftadır vitamin takviyesi almaya başladım. Herhangi bir düzelme vs. olursa eklerim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 3 Kasım 2020; 12:17:17 >

M
3 yıl
Er

Vallahi hocam bende covid geçirdim ve karantinam biteli ve negatif çıkalı 1 ay oldu. Hala koku olmada sıkıntı yaşıyorum. Daha geçen gün benzin deposunu kokladım sıfır benzin koktu burnuma :D . Ama kolonya ve parfüm kokularını çok yaklaştırınca alabiliyorum. Tat almada bir sorun yok ama koku bende de hala sorun halinde



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.