Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1881
Tıklama
1
Öne Çıkarma
W7 - W10 geçeceğim, tavsiyelere ihtiyacım var.
W
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba. Azılı bir W7 kullanıcısıyım. Tasarım işleriyle uğraştığım için "MECBUREN" W10'a geçmek zorundayım. Adobe sağolsun artık W7 desteklemiyor. Bir süre W7-W10 çift sistem olarak kullandım ama bu da yorucu olmaya başladı. Bir süre tek sistem W10 deneyeceğim, ısınamazsam mecbur W7. Sonra da W7 ölünce Linux kullanırım herhalde. W10 o derece nefret ettiriyor kendinden.

Bir süre W10 denemek istiyorum. Ama mümkün olduğunca W7'ye yakın bir tecrübe istiyorum.

Şimdiye kadar toplamda 4 defa W10 kullanma girişimim oldu. Biri hariç hepsinde teamOS üzerinden indirdiğim isoları kullandım.

İlkin pcyi aldığımda içinde yüklü geldi. Monitörüm 144hz olduğu için klasik olarak hz ayarını yapmak için masaüstü sağ tık, ekran çözünürlüğü diye ilerlerken gelişmiş seçenekler kısmının olmadığını gördüm.
Yani yıllardır yeri değişmeyen şeyin yeri değiştirilmişti. "Dalga mı geçiyorsunuz lan?" diyerek anında silip W7 yükledim.

Daha sonra Forza oynamak için yükledim, salak virüs şeysi yüzünden sildim.

Üçüncü denemem de aynı şekilde sonlandı.

Dördüncü denememde nedense ani donmalar yaşıyordum. 3-5 saniye kilitleniyordu bilgisayar, dayanamadım sildim.


Şimdiiii, gelelim derdime.

Metro arayüzünden nefret ediyorum, bilgisayarın kullanıcısı ben miyim sistemin kendi mi gibi ikilemlerden nefret ediyorum. Defender, virüs tarama zımbırtısı, kafasına göre arkaplanda işlem yapması, güncelleme indirmesi konuları beni İFRİT ediyor. Cidden kodlayanını bulup ağzını ayaklasım geliyor. PC'nin bana "kankacım sen malsın bak bu böyle olacak, hadi git bi nefes al az ben kullanayım" triplerine girmesini istemiyorum. Resmen çıldırtıyor beni.

Classic sheell ile başlat şeysini ve metro arayüzünü nasıl atlatacağımı buldum. Ama geri kalan kısım hakkında bir fikrim yok. Bir kısım diyor ki enterprise sürümünü kullan, bloatware yok, temiz sistem. Ama onun da en güncel hali nedir ne değildir bilmiyorum.

Önerilerinize, yardımlarınıza açığım. Şimdiden teşekkürler.



E
3 yıl
Er

linux kullanman imkansiz en az hasari startisback yazilimiyla cozersin ama nedense windows 10un 2016 2019 kadar surumleri mavi ekran vermezken yeni surumler veriyor msnin bizi adam yere koymamasindan. bride microsoftun her surumde neden tema degisir bunu anlamakta zorlaniyorum ornegin mac os tema stili hep ayni profesyoneller bu yuzden yorulmuyor mac kullanip





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre5ddd -- 30 Ekim 2020; 3:33:11 >

F
3 yıl
Teğmen

Benim de ihtiyacım var, hazır 2009 gelmişken stabil bir iso dosyası arıyorum.



D
3 yıl
Teğmen

ben windows 10 kullanmıyorum ama eğer kullanacaksanız genelde ltsb sürümler tavsiye ediliyordu



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.