Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
634
Tıklama
1
Öne Çıkarma
bu kepazeliği içimize sindirdiniz 1 tane ekmek aldık mı sevinir olduk
J
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konu internet,
ülkenin hastalık sebebiyle milli eğitim bakanlığının uzaktan eğitim saçmalığını duymayayanız yoktur.
Bu saçmalık başladından beri işyerimde ne sayfa açabiliyorum ne işim gereği girmem gereken yerlere girebiliyorum zaten para kazanamıyorum buda tuz biber. 2 mb lik dosyaları indiremiyorum. youtubdan video izleyemiyorum. kısaca bilgiye işe ve işleme dair hiç bir bok yapamaıyorum.
Peki bunun sorumlusu tabiki bu çadırdan çıkmamış halk. Ama bu tespiti yapıp taşlarımı dökmem lazım.
2 ayda 4 tane servis sağlayıcı değiştirdim. Yapmadığım maymunluk kalmadı. çözüm yok.
Niye? Fii tarihinden kalmış fahiş paralarla satılan altyapı mebin bu boktan saçmalını kaldırmıyor. Yetmiyor. Ben internetten anlamam am iddia ediyorum donanım haberin bile giriş çıkış trafiği azalmadıysa ben burda eşşek gibi anırırım. Eğitim kalitesi hastalıktan önce zateb bok oğlu boktu. fikri zikri olmayan boş teneke nesiller üretiyordunuz. Bunun üstüne bide bu internetten eğitim diye belamızı .....en bişi getirdiniz. Milli eğitimin derdide hiç bir zaman eğitim olmamıştı ki şimdi olsun.
Peki çocuğu internete giremiyor diye veya bilgisayarı yok diye zırlayan bu cahil halk ne yapıyor?
5 yaşındaki çocuk gibi zırlıyor senelerdir zırlıyor. çocuğuna gelecek kaygısını düşünmekten aciz ayda bilmem ne kadar para kazanınca mutlu mesut olan koca bir HİÇ. Millet olma bilincinide kaybetmiş. Yozlaşmış koca bir hiç. Coğrafya KADERDİR. bilgi beraberinde sorumlulukta getirir. anamdan doğarken bu kıl çadırından çıkmamış ulus gibi olmayı isterdim. Ama olmuyor. 2 yaşındaki kızım için ailem için uyuyamadığımdan hap alıp uyuyorum. sırf ailem için bu ülkede bir gün olsun sorun çözmeden eve gitmek istiyorum. Yoksa bu ulus zerre umrumda değil. Yaradan bin belasını vermiş halada veriyor. Burunları boktan çıkmıyor. Sadece farkında değiller. Hayatında ekmek yememiş adama ekmek kırıntısı kebab gelir.
Sölicek çok şey var. Silinmezse okuyan okusun. Her topic gibi tarihin tozlu raflarına kaybolsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 22 Ekim 2020; 18:17:22 >

H
3 yıl
Yüzbaşı

Bende bugün bir paylaşım yaptım forumda bu ülkede hiçbir şey değişmiyor yönetenler değişiyor ama bu ülkenin sefaleti bitmiyor değil kızım torunum bile aynı sefaleti çekecek bu coğrafyada sorun var papaz büyüsü mü var yoksa başka birşey mi bilmiyorum
https://forum.donanimhaber.com/asgari-ucret-ps2-vs-asgari-ucret-ps5--146126177



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu coğrafyanın sorunu içindeki ulus . O olmasa sorunda olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Huseyiny2099
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.