Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
434
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rezilsin TT
Y
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir türknet kullanıcısıyım 20 gündür devam eden arıza kaydım var 5dk önce yan binama modemimi kuran ekip başka bir arıza kaydına gelmiş.Kendilerine benimde 2 haftadır arıza kaydım olduğunu söyledim onlarda bizim elimizde başka arıza kaydı yok dediler.Gene de ilgilenmesini rica ettim fakat acil işleri varmış kaçarmışçasına hemen gittiler. Sitelerinde çözüm aşamasında olan bir arıza kaydı onlara nasıl yansımıyor?Bu kaçıncı görmezden gelişleri.Süreç içinde 2 kez gelmişler ben evde yokmuşum inanın 2sindede balkonda oturmama rağmen araçları bile geçmedi evin önünden hadi geldiler diyelim evdeyim ulan neyse hadi bunada yok diyelim telefonum bile çalmadı tamamen rezil bir ekip ekibi şikayet etmek için arıyorum umurlarında değil şikayet bile oluşturmuyor TT, yöneticiden çalışana aynı bunlar reziller rezil!!!



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
4 yıl
Yüzbaşı

türknet kullanıcısısınız fakat ttnete laf atıyorsunuz. anlaşılan alt yapınız türk telekoma ait. ne yazık ki ttnet ve türk telekom kağıt üzerinde aynı şirketler değil. isimleri aynı ama kendileri aynı değil.

ha soruna gelecek olursak türk telekomun, ttnet dışında kalan issleri pek umursamadığını biliyoruz. türknet de bunu biliyor karşılıklı çıkar ilişkileri var geçmiş olsun.

Türkiyee kaliteli internet kullanmak için ya çok şanslı olmalısınız ya da ttnetten TTKAZIK formasyonunu yemelisiniz. yeniden geçmiş olsun



X
4 yıl
Yarbay

İlgili çalışan şunu demek istemiş, "bana atanmış başka bir arıza yok bu bina ile ilgili" meali bu. Her personele farklı arızalar gönderiliyor. Sistem onların sistemine atıyor kayıtları. Bölge bölge zaten herkesin yetki alanı.

Siz kendi işletmecinize iletmelisiniz arıza konusundaki memnuniyetsizliğinizi.



B
4 yıl
Teğmen

Geçmiş olsun Türk Teleom belki 60 gün sonra sizin eve uğrar. başka firmaları önemsemiyolar. fiber iseniz daha da sıkıntı yaşarsınız. fiber kablolara elektrikçiler de bakmıyor.

Yaşasın tekelleşme yaşasın yeni Türkiye



K
3 yıl
Yarbay

TT ekibinin yapabileceği bir şey yok. Adamın sistemine arıza kaydı düşmediyse yapamaz. Siz kendi internet servis sağlayıcınızla görüşün. Durumu onlara anlatın, onlar ekiplere haber verirler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.