Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1716
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mouse'un skate kısmı erimeye başladı, Zowie için mousepad tavsiyesi
V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar, uzun süredir(3+ sene) Zowie Fk2 mouse'um ile aluminyum mousepad kullanıyordum, fakat zamanla mousepad'in yüzeyi aşındı ve zımparalanmış gibi ayna gibi bir yüzey haline geldi.
Dolayısıyla artık mouse üstünde iyi bir şekilde kaymıyor ve üstüne altındaki siyah kaydırıcı skate kısımları erimeye ve her kullanımda elimi siyah siyah kirletmeye başladı.
Yeni mousepad bakıyorum fakat daha önceden Steelseries QCK kullanıyordum ve onun da yüzeyi kirlendikçe mouse takılma yapmaya başlıyordu dolayısıyla onu da her 3 günde 1 komple yıkamak zorunda
kalıyordum. O yüzden metal mousepad'e geçtim fakat o da aşınınca iş görmez hale geldi.
Bana kumaş olmayan sert yüzeyli fakat metal gibi de aşınmayacak birşeyler lazım. Zowie'nin sensörü her mousepad ile düzgün çalışmıyor gibi, siyah olmayan renkler seçin deniyordu Reddit'te.
Şu anki metal mousepad üstüne yapıştırabileceğim yapışkanlı yüzey tarzında bir ürün de olabilir. Kumaş gibi çabuk kirlenmesin yeter.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.