Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2111
Tıklama
28
Öne Çıkarma
çiçek sepeti mağduriyeti
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çiçek sepetinden aldığım ürünü en geç 23 Temmuz 2020 günü teslim etme sözleri varken, bana 29 Temmuz günü yani 6 gün geç getirdiler. 24 Temmuz günü geç kaldıkları için iptal etmek istediğim de kargoyu teslim almazsam iade alacaklarını söylediler. Buna rağmen 2 aydır iadem gerçekleşmediği gibi her aradığımda kişiye özel ürün diyerek süreci baştan anlattırıyorlar. Kendi hatalarına rağmen iade almamak için devamlı işi yokuşa sürüyorlar. Müşteriyi önemsemeyen, verdiği sözü tutmayan bu firmadan alışveriş yapmadan bir daha düşünün.Bayii: Çiçek Sepeti Kayseri bayii tüketici hakem heyetine de müsait bir zamanımda başvuracağım.not: şikayetvar.coma yazdığım mesajın aynısınot: konuyu öne çıkarın lütfen.Sipariş No: 147565585

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



W
4 yıl
Binbaşı

bankaya ödeme itirazında neden bulunmadınız? 2 ay beklemek neden?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

geri ödeme sözü verdiler. kargonun geri gitmesini bekledim.




Bu mesajda bahsedilenler: @wearesorryserver
V
4 yıl
Teğmen

Öne çıkardım, internetten satış yapan tüm firmalar ayağını denk alsın söz verdikleri gibi çalışsınlar yeterli



K
4 yıl
Teğmen

Ptt kargo sıkıntı..



T
4 yıl
Yüzbaşı

Özel değilse ne sipariş verdiğinizi ve siparişin size geç ulaşmasının ne gibi mağduriyetinize sebep olduğunu paylaşabilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Er

bunlardan 1 kere çiçek söyledim kız arkadaşıma, bir kere de hediye falan söyledim. Kız arkadaş falan kalmadı ortada, hala zırt pırt mesaj atıp ne zamandır şundan almıyorsunuz sevgilinize gibi saçma sapan önerilerde bulunuyor. Bir şey satmak için bu kadar zorlanır mı insan? Kız gitmiş bitmiş tam, tak mesaj atıp şunu alsana diyor. Lan yok, çiçeği g*tüme mi sokayım yok.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.