Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1254
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Memnun olan bir kişi mi yok ?
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Netspeed 50 Mbps fiber kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı mevcut onun üzerinden genel olarak sıkıntım olmuyor ancak fiyatı 100 TL. TürkNet 85 TL'ye 100 Mbps kampanyası çıkarmış altyapımda destekliyor zaten binada SuperOnline hariç hepsinin fiber altyapısı mevcut geçiş yapsam sıkıntı yaşar mıyım ? Çok arada kaldım, teşekkürler.



<
4 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Türknet VDSL vae altyapısındayım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Zaten altyapınız iyi olduktan sonra hangi iss olduğu bence farketmiyor. Netspeed de TT altyapısı kullanıyor, türknet de. Haliyle netspeed de sorun yaşamadıysanız türknet de de yaşamazsınız diye düşünüyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bende öyle düşünüyorum ancak herkes linç edince içime kurt düştü sormak istedim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @<< PriSonerS >>
G
4 yıl
Yüzbaşı

TT altyapılarını kullanan kişiler her firmayı sorunsuz olarak kullanır mantığı tamamen yanlış. Dslam cihazından sonra her firmanın kendi cihazlarıyla internet çıkışınız sağlanıyor yani dslam cihazından sonra altyapının TT ile alakası kalmıyor. Turknet ile ya da farklı bir TT altyapısını kullanan iss de sorun yaşayanlarda bu sebeple sorun yaşıyor.



N
4 yıl
Binbaşı

Buraya bakarsanız memnun olan kişi sayısı çok azdır çünkü memnun olan kişi gelip de buraya sürekli yazmaz, sorun yaşayan kişi yazar. Bütün servis sağlayıcılar için geçerli bu durum.

Netspeed'de sorun yaşamıyorsanız Turknet'de de yaşayacağınızı sanmıyorum. Deneyip kendiniz görmeniz lazım zaten 1 ay içinde iptal edebiliyorsunuz hiç bir ücret ödemeden.



T
4 yıl
Yarbay

Merhaba, taahhütsüz olarak hizmet veriyoruz. Hizmetimizi istediğiniz zaman deneyimleyebilir ve memnun kalmazsanız istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.