Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1029
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kendi kendimizi gazlamamız... Rusya'nın Amerikan Casus uçağına posta koyması
E
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Artık FB da karşıma bir sürü malum kitlenin kanalları çıkıyor. kendince stratejistliğe soyunmalar falan. bir video koyuyorlar ordumuzun mensuplarına ait altına zurnalı mehter marşı vs. komando vs. artık komik bulmaya başladım. Aynı şey bizim avrupada top koşturan futbolcularımız için de geçerli. Youtube videolarında hep bizimkilerin bir birini gazlayan mesajları. yahu bırakın adamlar övsün. biz zaten kendimiz gurur duyuyoruz. birde bunu eleştiren bir yabancı olsa hemen onu linç etmeler falan.yani rusya'nın harekete bakın. ruslar da bu video arkasına kendi ordu marşlarını atıp hemen komşu ülkelere ana bacı sövsünler vs... hoş olur muydu?

Videoyu izlemek için tıklayınız
belki bizim bilmediğimiz haberimizin olmadığı amerikan casus uçağını algılayıp anında posta koyuyor. hadi bunun ardına video koyup ruslar bize müslümanlara hakaret etsin? bizimkiler yapıyor ya ... video koyup altına ruslara veya başkalarına hakaretler. şimdi ruslar bu video altına kendi marşlarını koyup "jihadçılar birleşiyor" diye mesaj atıp bizi tehtid etse? bunu söylüyorum çünkü her yorum altında haçlı ittifakı kuruldu bize karşı vs vs gibi saçma yorumlar okuyorum.

Videoyu izlemek için tıklayınız
ülkece çok amatörce düşünüyoruz. bırakın insanlar bizi övsün. hep kendimizi pohpohluyoruz.... siz ne düşünüyorsunuz?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.