Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
363
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İş konusunda yardımcı olun lütfen
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhabalar 24 yaşında birisiyim önlisans mezunu 2 dil bilen(biri iyi seviyede diğeri orta) ve daha önce lisansı yarıda bırakmış şuan işsiz ama yakın zamanda işe başlayacak birisiyim.Öncelikle 2 iş imkanım var birisi babamla tekel bayi açmak hazır dükkan var kira yok ve yeri oldukça iyi kazancı yüksek bir diğer iş işe kendi okuduğum bölüm olan isg ben kendi işimi yapmak istiyorum ama daha henüz c sınıfı uzmanlığımı almadım eğitim alıp sınava girmem lazım ama koronadan dolayı sınavlar ve eğitimler ertelendi.Ben her ne kadar çok zorluk çekeceğimi bilsemde kendi işimi yapmak isterim ama günümüz çalışma şartları ile geçinilmiyor ve işin riski yüksek ayrıca oldukça kötü şartlarda kötü bir maaşa günde 12 saat çalışacağım.Konuştuğum bir çok kişi bu işi kötü çalışma şartları yüzünden bıraktı.Tekel bayide yüksek kazancı ile cezbediyor beni en çok zorlayan şey tekel bayinin açılacağı yer,küçük bir ilçe ve yapabileceğiniz herhangi bir şey yok emekli memur yeri kısacası ben orada yaşamak istemiyorum çünkü bir gencin hayatını karartır.Birçok arkadaşım deli misin tabi ki kendi işini yap özel sektörde kendine yazık etme yemişim kariyerini forsunu falan dedi haksız da değiller ama yine de emin değilim ileriye dönük düşündüğümde hangisi daha iyi olur bilemem.Ben bir süre tekel bayiyi çalıştırıp para biriktirip başka iş kurma niyetim var çünkü bir ömür tekelde geçmez diğer yandan kendi işimi yapmak üzere istanbula gitmeyi düşünüyorum.Ben bu konuda kararsız kalıp sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum siz olsanız ne yaparsınız hangisi benim için daha iyi olur sizin fikirlerinizi öğrenmek isterim.



L
4 yıl
Teğmen

Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tokat niksar



M
4 yıl
Binbaşı

Senin kaybedecek birşeyin yok dilini geliştir git Almanyada falan yaşa orda çöpçülük yapsan burda yapacağın işten daha iyidir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

onu araştırdım artık eskisi gibi kolay gidilmiyor ancak tanıdık vasıtasıyla belki ama benim ilerisi için düşündüğümde ne yapacağımı bilmiyorum kendi işim mi babamla beraber yada ayrı kendi işin mi? bu beni çok düşündürüyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Reaper87
M
4 yıl
Binbaşı

Kendi şansını kendin yaratacaksın.Yoldan elini çarpsan tekelci zaten.Tekelci olman bu hayatta hiçbir halt kazandırmaz sana. Yurtdışında yaşasan hayat görüşün ve kaliten değişir.Vizyon meselesi tabi bir yanda tekelci olmak bir yanda kaliteli yaşamak...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Silver_Code
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.