Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
771
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android TV Box'larda Android 9 Sürümü
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Teknolojik gelişmeler gerekliği olarak birkaç senede yeni bir Android TV box alma ihtiyacı duymaktayım. Önce Minix X7 ile başladım. Sonra CSA96 ile devam ettim. İki cihazdan da çok memnun kaldım. Uzun süre kullandım. Son olarak bu sene H96 Max3 cihazı aldım.

Gelelim soruma:
Minix Android 4, CSA96 cihazım da Android 6 kullandım. Her iki Android sürümünü tıpkı bir cep telefonu gibi kullandım. Anında gelen bildirimler olsun, kullanışlı arayüzü (launcher) ile uygulamaları kolay yönettim ve kullandım. H96 Max S3'ü de alırken hevesle aldım ama hevesim kursağımda kaldı. Android 9 ve gelen Media Launcher uygulamasından bir türlü verim alamadım. Başka launcherler de denedim ama olmadı. Ne bildirim alabildim, ne de uygulamaları kolay yönettim. Başka bir sıkıntı da bir uygulamayı açık şekilde bırakıp ayrıldığımda, geri dönüşümde uygulamanın kendi kendine kapandığını gördüğümde şoke oluyordum. İşlemleri tekrar baştan başlatmam gerekiyordu. Diğer Android sürümlerinde bu sorunu hiç yaşamadım. Hangi ayarı yaptıysam da bu sorunu çözemedim.

H96 Max S3 için stabil ve verimli çalışacak (tıpkı daha önceki Android sürümleri gibi) ROM sürüm ya da launcher tavsiye eder misiniz? Bu gidişle CSA96 cihazıma geri dönüş yapacağım.

Yardımlarınızı bekliyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.