Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1032
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ezcacılar stok mu yapıyor ? İlaçları eksik veriyorlar.(Çözüldü ,cevaplar için teşekkürler )
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar , annemin ilaçlarını hep ben alıyorum doktora gidiyorum ilacı yazdırıyorum adam 3-4 kutu yazıyor çoğu zaman ama eczaneye gidiyorum 4 kutu verecegine 2 veriyor 3 veriyor bahaneleri ise siz daha elinizdekileri bitirmemiş gözüküyorsunuz o yüzden 3 tane verebiliyorum , arkadaşım o zaman doktor niye fazla veriyor ? demek ki elimizde ilaç kalmamış ilaç yazdırmıya gelmişiz .Bugün ise yine gittim ilaç yazdırdım 4 tane yazdı doktor bey , oradan eczaneye gittim 1 kutu ilaç verdi 1 kutu eksigim var sonra verelim dedi iyi güzelde yine 2 kutu ilaç eksik ? Sonuca gelelim arkadaşlar ben doktorun yazdıgı ilaç sayısından emin olmak için E-Nabız sistemine girdim (Bu uygulama için teşekkür ederim nadir de olsa yaptıkları güzel işlerden ) sistemde 4 kutu ilaç gözüküyor .Emin olmak için size soruyorum arkadaşlar kimsenin hakkını yememek için , bunlar milleti mi kekliyor yoksa cidden haklı oldukları bir nokta mı var sizden gelen cevaplara göre yarın gidicem ona göre konuşucam eczacıyla. Okuduğunuz için teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bursaspor. -- 18 Ağustos 2020; 0:6:10 >

M
4 yıl
Yarbay

Başka eczanelere gittiniz mi yoksa hep aynı yere mi gidiyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Başka eczanelere gittiniz mi yoksa hep aynı yere mi gidiyorsunuz?
3-4 farklı eczane de yaşadım bu olayı . 1 sefer tam ilaç veriyorlarsa 2.sefer eksik veriyorlar bazen eksik verdiklerini bile söylemiyorlar ben de sanıyorum ki doktor mu eksik yazdı acaba ama sistemde tam gözüküyor vs vs



O
4 yıl
Yarbay

Bitmeden yazmaması lazım aslında doktorun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
Hocam siz yetkili birine benziyorsunuz bi kaç tane daha soru sorabilir miyim o zaman ?1-Şimdi doktor bana 4 kutu ilaç yazdı diyelim , ben ise eczaneden 2 kutu aldım , almadıgım ilaçlar için para kesintisi yaşıyor muyum .Çünkü doktor sisteme 4 adet girdi. 2-Burada hata doktorun mu yani fazla ilaç yazıp kotayı erken mi bitirmiş oluyor :D Son olarak senin söyledigin mantıklı ama bunla ilgili haber okudum bu sınırlamanın kalktıgından , doktorun yazdıgı ilaç sayısı kadar ilaç alınabileceginden bahsediyordu gerçi en son hali nedir bilmiyorum ama sonuçta konuyu öğrenmek için açtım. Teşekkürler cevap için.



B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Anladım hocam çok teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Darch
8
4 yıl
Teğmen

Doktor bildiğim kadarı ile göremiyor, eczacı görüyor. Elinizde o ilaçtan yanlış bilmiyorsam yarım kutudan fazla varsa vermiyorlar. Ayrıca bazı ilaçları 6-8 kutu bile yazabilirken bazı ilaçları 2 kutudan fazla yazamıyor doktor bile.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam bilgilendirme için günahını aldık adamların neyse ögrenmiş olduk




Bu mesajda bahsedilenler: @88mph
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.