Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MacBook vs MateBook
W
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba. Kendime bir laptop almak istiyorum ve bu laptopu kodlama, video editleme, fotoğraf düzenleme, Adobe uygulamaları kısacası içerik üretmekte kullanacağım. Yalnız bu işleri profesyonel olarak değil yeni başlayan biri olarak yapacağım. 4 tane seçeneğim var.
1-Huawei Matebook D 14.
2-Huawei Matebook 13.
3- MacBook Pro 13 2017(ikinci el)
4-MacBook Pro 13 2019.
Bunlar arasında kaldım 2019 model olan Mac Pro'yu pozitif teknoloji sitesinden 128 GB SSD olarak 9 bin TL'ye alacağım fakat çok pahalı doları düşer mi diye beklemeli miyim bilmiyorum. Oyun oynamak gibi bir beklentim yok yardımcı olursanız sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
4 yıl
Binbaşı

Fiyatlar düşmez onu es geç. Kampanyalı fiyat yakalarsın o ayrı ama Türkiye de hiç bir zaman fiyat düşüşü görmedim. Onun dışında matebook 2019 aldım kupon ve indirmle 5500₺ ye geliyor ayrıca kulaklık hediyesı var. 5200₺ ye tekabül eder bu haliyle.
Cihaz cok güzel şık ve kibar cihaz ama benım normal kullanımda dahi altpanelinde ısınma sorunu vardı. onun dısında ekran 2k bundan dolayı pil senı her zaman tatmin etmeyebilir.
Matebook 2020 belki sorunlarını aşmıştır bilemiyorum.
macbook düşünüyorsan da minimum pro 256 lara bakman lazım air lerde ısınma ve fan sorunları devam ediyor.
128 de normal kullanıcıya dahi yetecegını düsünmüyorum



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.