Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
524
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnterneti Kısan Virüs?
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba, geçen gün hiç sorun yokken chrome tarayıcımla herhangi bir siteye girişte aşırı sorun yaşadım. Sanki 56k modeme geri dönmüş kadar yavaşladı internet.

Altyapım yakın zamanda yenilendi (gpon/fiber). Ap ile kablolu bağlanıyorum. Neyse farklı browser(opera) ile denemek istedim. Kısa süreli düzelir gibi oldu. Tekrar gitti. Sorunu anlamak için kabloyla bağlı bulunduğum modeme wifi ile bağlı olan telefonumu açtım. İnternette sorun yoktu.

Cmd flushdns release renew işe yaramadı. Malwarebytes 3-5 şey sildi işe yaramadı. Sistem geri yükleme yaptım. Bu sefer düzeldi.(restart atıldı) Fakat chrome tarayıcısını açamadan otomatik kapandı. Opera aynı şekilde enter'a basıyorum otomatik kapanıyor. Neyse eski dostumuz IE ile setuplarını yükleyip chrome opera baştan yükledim düzeldi. Bugün kapatıp açınca yine bozuldu. Aynı şekilde tarama yaptım. Bişey çıkmadı. Advanced systemcare ile tarama yapıp birtakım şeyleri yaptıktan sonra düzeldi.

Şimdi ise spotify açılmıyor. açmaya çalışıyorum açılır gibi olup saniyesinde kapanıyor. Samsung magician ile ssd sağlık durumunu ölçtüm kısa süreli tarama yaptırarak sorun yok.

Oldukça dikkatli ve tecrübeliyimdir fakat neden böyle oldu anlamadım. ublock vb türevi eklentilerim mevcut. W10 bootable usb hazırlıycam bu akşam. Formattan önceki son çıkış şeklinde size sormak istedim.


Bu sorun nedir fikri olan varsa lütfen paylaşsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beauregard -- 5 Ağustos 2020; 17:11:7 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.