Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
415
Tıklama
0
Öne Çıkarma
60 milyon TL'lik havalimanı potansiyel yok diye kullanılmıyor
İ
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Balıkesir'in ikinci havalimanı olan Merkez Havalimanı'na "yolcu potansiyeli yok” diye beş aydır uçak inmedi. Pistlerin hazır olduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, 60 milyon TL'lik havalimanında seferlerin firmaların inisiyatifinde olduğunu bildirdi.https://www.birgun.net/haber/potansiyel-yok-diye-kullanilmiyor-310232Merak ediyorum havalimanı yapılmadan önce fizibilite çalışması falan yapmadılar mı? İlk hava limanı uçak iniş kalkış ve yolcu sayılarını önlerine koyup ikinciye ihtiyaç var mı yok mu diye araştırmadılar mı?" Yaparız kullanılırsa kullanılır kullanılmazsa Allah kerim" mi dediler? Haberde yok ama acaba inşaat ihalesini kim aldı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
4 yıl
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Binbaşı

Muhalefetin olmadığı ülkede denizin dibine de uçak pisti yaparlar.

Böyle bir şey olabilir mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

Son 5 aydan bahsedilmiş, bunun zaten 4 ü pandemi. Asıl gerçekçi değerlendirme pandemi sonrası olur.



M
4 yıl
Yarbay

Oysaki Balıkesir gibi güzide bir ilimize her ay 2 milyona yakın yabancı turist gelmek istemektedir.Yerli turistler ise kazandıkları asgari ücreti harcayacak yer bulamadıkları gibi Balıkesir'e defalarca kez gidip oranın güzelliklerini görmeden duramıyorlar zaten onlar da en az 1 milyon vardır haftalık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.